Rafa ønsker to januarkjøp

Benitez sier at to nye seniorspillere vil være tilstrekkelig i neste transfervindu. Fabio Aurelio med i troppen mot Charlton. Danny Guthrie nær kontrakt. Peter Crouch ikke til salgs.

Forsvarspiller og midtbanespiller ønsket
Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at han mener to nye spillere i januar kan være nok forsterkninger i denne omgang.  Det er ingen hemmelighet at manageren jakter på en ny høyreback, som kan gi Steve Finnan både cover og kamp om plassen, og at Lucas Neill er en sterk kandidat.  Rafa antyder også at skadene på flere av klubbens midtbanespillere gjør at man ser etter nytt blod i den lagdelen.  Benitez sier ikke noe om en ny keeper, slik det er blitt spekulert i, og fastslår at man ikke har noen hensikt av å selge Peter Crouch.

- Du kan ønske spillere som vil skape bedre balanse i troppen, men det avhenger alltid av om andre klubber ønsker å selge i januar.  Dersom vi kunne få to nye spillere i januar, mener jeg det vil være nok for oss.  Vi gjorde dette i fjor, med Robbie og Agger, og det ga troppen et løft.

- Vi kan ikke snakke om spesielle spillere for øyeblikket.  Det er sant at vi ser etter spillere i spesielle posisjoner, og Lucas Neill er en mulighet vi har vurdert tidligere.  Dersom vi behøver å se etter andre vil vi imidlertid gjøre det.  Vi ser på flere muligheter, ikke bare en.

- Det kan være at vi også vil se på midtbanen med de problemene vi har med Momo og Zenden.  For øyeblikket har vi bare Xabi og Gerrard og noen av de unge spillerne, slik at det er en lagdel vi ser på.

Danny Guthrie er en av disse unge spillerne, og Rafa bekrefter tidligere rapporter om at 19-åringen vil få en ny kontrakt.

- Vi vil snakke om å fornye hans avtale.  Vi er fornøyd med Guthrie, siden han har vist selvtillit og kvalitet.

Manageren kan også avvise rapporter om at Newcastle har Peter Crouch i kikkerten som et mulig kjøp i januar.

- Vi er virkelig fornøyd med Peter og vi har ingen interesse om å selge ham, slår Benitez fast.


Aurelio tilbake
Fabio Aurelio er med i troppen mot Charlton i morgen.  Brasilianeren har ikke spilt kamp siden 14.oktober, og selv om det ble hevdet at han var tilgjengelig sist helg mot Fulham var venstrekanten ikke blant de 16 som var på banen eller benken.

Det meldes også fra Liverpool om at Stephen Warnock ennå er noen dager fra å bli friskmeldt av sin lyskeskade.