Rafa positiv til DIC

Rafael Benitez uttalte på kveldens pressekonferanse i Tyrkia at han var glad for å høre at Dubai International Capital kan være nær ved å skyte inn penger i Liverpool FC.

På pressekonferansen i Tyrkia i kveld ble selvsagt Rafael Benitez konfrontert med at Liverpool FC nå er i forhandlinger med Dubai International Capital om en overtakelse av klubben.

- Jeg har snakket med styreformannen og daglig leder om dette, og jeg var godt fornøyd med det jeg fikk høre. For øyeblikket ønsker jeg imidlertid bare å konsentrere meg om kampen her i Tyrkia. Men selvsagt er det bra for en klubb å ha penger og muligheter, uttalte Rafa.

- Det som kan skje i nær fremtid kan innebære en veldig god mulighet for klubben. Men nå vil jeg fokusere på kampen i morgen. Vi har plenty med tid til å snakke om dette senere, la han til.

Ellers gjorde Rafa et poeng ut av at han tror det vil være bra for utviklingen for unggutter som Lee Peltier, Danny Guthrie og Paul Anderson at de blir eksponert for Champions League-fotball på et så tidlig stadium i karrieren som dette. Det skulle tyde på at denne trioen er tiltenkt spilletid i morgen.

- Jeg var henrykt over motivasjonen til laget mitt her nede for 18 måneder siden, og jeg har hele tiden trodd at vi kunne vinne trofeer sammen. Vi har kvalitetene og den riktige mentaliteten til å vinne enda mer. Sulten i laget er fortsatt der. Det er et faktum at jeg vil slippe til noen av de unge spillerne i morgen, og jeg håper det skal virke som en inspirasjon for dem. De kan snakke med seniorspillerne, og se hva de har oppnådd. Jeg tror at når de får prøve seg i Champions League allerede nå, kan det føre til at de følger eksempelet som seniorspillerne har satt.

Benitez stiller som kjent uten Steven Gerrard, Sami Hyypiä (lårskadet), Steve Finnan og Jose Reina i morgendagens kamp. Det er ellers bekreftet at Jerzy Dudek vil starte i mål, og etter kveldens uttalelser tyder også mye på at Lee Peltier starter på høyrebacken og Danny Guthrie på den sentrale midtbane. Trolig sammen med Xabi Alonso. Jamie Carragher starter også kampen i midtforsvaret, som kaptein.

Ellison for England
Det er en god stund siden Liverpools lovende midtbanespiller Sean Highdale fikk vite at han var tatt ut til å spille for England U16 mot Skottland U16 i det som er en ren finale i den såkalte Victory Shield-turneringen. Kampen spilles i York kommende fredag. Nå har enda en Liverpool-spiller blitt kalt inn i U16-troppen til engelskmennene. Det dreier seg om spissen James Ellison.