Rafa roser undervurderte Finnan

Benitez trekker frem innsatsen til Finnan, Alonso og Kewell denne sesongen. Gerrard fortviler etter benbruddet til Rooney. Mye moro for gamle helter.

Rafael Benitez benytter i dag anledningen til å rose undervurderte Steve Finnan. I et intervju med Liverpool Daily Post trekker han frem iren som en av lagets beste spillere denne sesongen.

- Vi har hatt mange gode spillere som har gjort det bra for oss denne sesongen. Noen ganger får ikke spillere som Finnan, Alonso og Kewell den rosen de fortjener. Finnan er hele tiden stabil på et høyt nivå, og det er viktig for laget at vi har en spiller som han. Han har hatt en fantastisk sesong, og han forstår taktikken vi legger opp til. Dersom noen antyder at jeg skal kjøpe en ny høyreback, så vil jeg svare at jeg er meget godt fornøyd med Finnan, sier Rafa.

Gerrard frykter for Englands VM-sjanser
Steven Gerrard frykter at det vil være umulig for England å vinne VM uten Wayne Rooney på laget. Manchester United-spissen brakk som kjent et bein i foten under helgens kamp mot Chelsea, og pessimismen har dermed bredd seg over balløya før mesterskapet i Tyskland til sommeren.

- Alle lag ville savne Wayne Rooney. I mine øyne er han nå som 20-åring allerede en av verdens beste spillere, og det er en katastrofe for England om vi må klare oss uten han i VM. Han er Englands største stjerne. Jeg tror det blir umulig for oss å oppnå suksess i Tyskland uten Rooney, sier Gerrard.

Liverpool-kapteinen krysser nå fingrene for at lagkameraten på England kommer tilbake fra skaden så raskt som mulig.

- Forhåpentligvis slipper han å oppleve det samme som jeg gjorde under forrige VM. Det var et mareritt å sitte hjemme og se mesterskapet på TV. Dersom han ikke rekker det vil folk som Peter Crouch, Jermain Defoe og Darren Bent få sjansen. Men jeg håper fortsatt at vi får se en skadefri Wayne Rooney i VM.

Moro for gamle helter
Tidligere midtbanespiller Ray Houghton og tidligere sideback Steve Nicol var to av heltene fra 80-tallet som deltok under gårsdagens veldedighetskamp på Anfield. Og duoen satte pris på å være involvert i ”omkampen” mot Everton.

Houghton spilte ikke selv i 86-finalen, men var et fast innslag på 1987/88-laget som var en av de beste årgangene Anfield-publikummet noen gang har sett. I går fikk han spille andre omgang mot Everton, i en kamp som de røde vant 1-0 etter at en scoring i siste spilleminutt sikret seieren.

- Det var flott å spille på Anfield igjen foran et så stort publikum. Jeg syntes det var veldig moro. Stemningen i garderoben var meget god, og det var nesten som om jeg ikke hadde vært borte fra Anfield, sier Houghton.

Midtbanespilleren var også delaktig i vinnermålet foran The Kop, men mente selv at scoringen til John Durnin luktet av offside!

- Det var flott å se at Steve McMahon og Steve Nicol tok den lange veien henholdsvis fra Singapore og Boston for å være med på dette. Det viser hva det betyr for dem å ha spilt for Liverpool. Det viser også hvor høyt de holder Kenny Dalglish, når de kommer tilbake for å delta i denne veldedighetskampen i hans regi.

Steve Nicol mente at det absolutt var verdt 10 timer på fly fra Boston, når gulroten var å få spille på Anfield igjen. Selv om den tidligere høyrebacken først landet i Manchester på morgenkvisten kampdagen hadde han ingen problemer med å spille hele kampen.

- Det var helt fantastisk å spille i helrødt på Anfield igjen, og det var en glede å få delta. Når Kenny Dalglish spurte om jeg ville være med på dette, kunne jeg ikke si nei. Det var også herlig at vi vant denne gangen også.

- Jeg hadde trent litt på forhånd, og det var litt spesielt å spille foran så mange tilskuere igjen.

Også Nicols tidligere lagkamerat Ian Rush var henrykt over å spille på Anfield igjen.

- Bare det å gå gjennom tunnellen og ta på This is Anfield-skiltet brakte minnene tilbake fra dagene da vi spilte her fast. Stemningen på tribunen var fantastisk, og det var også supert å spille i helrødt igjen.

King Kenny takker fansen
Kenny Dalglish takker i dag supporterne for støtten under gårsdagens veldedighetskamp. Nesten 33 000 mennesker møtte frem for å se finalelagene fra 86 i aksjon tjue år etter. Inntektene fra kampen går til kreftavdelingen Marina Dalglish er i ferd med å etablere i Fazakerley.

- Det var en utrolig dag, og det var fantastisk at så mange mennesker kom for å se kampen. Jeg ønsker å takke alle som kom for å støtte en god sak, uttaler Dalglish til liverpoolfc.tv.