Rafa ser frem til en pause

Rafael Benitez ser frem til en pause fra klubbfotballen etter West Ham-kampen, slik at hans skadde spillere får tid til å komme til hektene igjen.

Etter West Ham-kampen lørdag får et skadeskutt Liverpool to uker til å komme til hektene igjen. I beste fall rekker en eller flere av kvartetten Warnock, Riise, Carragher og Sissoko Goodison-derbyet mot Everton. Rafael Benitez synes i alle fall, omstendighetene tatt i betraktning, at denne pausen fra klubbfotballen er mer velkommen enn landskampukene er til vanlig.

- Når vi er ferdig med denne kampen mot West Ham får vi to uker på oss til å hente oss inn igjen til neste kamp. Da tror jeg folk vil få se at laget gjør fremskritt, og er klare for å møte de store klubbene også i Champions League, uttaler han til Reuters.

Men først var det altså denne kampen mot West Ham – cupfinalemotstanderen fra i vår. London-klubben står bokført med fire poeng og en tredjeplass på ligatabellen etter sine to første kamper. Hammers fikk en god start med seier 3-1 over byrival Charlton, men måtte nøye seg med 1-1 og poengdeling mot nyopprykkede Watford tirsdag kveld.