Rafa spår godt VM for Kewell

Rafael Benitez tror at Harry Kewell vil riste av seg lyskeskaden og få et godt VM. Positiv Harry etter treningskamp. Malbranque er ikke på Rafas ønskeliste.

Rafael Benitez spår i dag at Harry Kewell vil reise seg igjen etter skaden han pådro seg i FA-cupfinalen, og bevise hvilken stor spiller han er for Australia i VM.

Kewell spilte som kjent 88 minutter i en treningskamp mot en nederlandsk amatørlag i helgen, og gjorde to mål i 8-1 seieren. Det forventes at venstrevingen nå vil være helt skadefri til VM-starter.

- Denne sesongen har vært Harrys beste, og han var veldig uheldig som ble skadet under cupfinalen. Han har hatt et godt år, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra for Australia i VM. Han kan bli deres viktigste spiller, da han er en potensiell matchvinner som kan skape målsjanser og score mål, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Etter hva jeg har hørt kan det bli vanskelig for Harry å bli spillklar til den første VM-kampen, men han skulle ikke ha problemer med å rekke resten av turneringen, legger han til.

- Harry hadde ingen skadeproblemer for oss denne sesongen før han ble skadet i finalen, og han ble sterkere for hver kamp han spilte. Det er ikke den gamle skaden han har slått opp igjen, og jeg er glad for at det ikke ser ut til å bli noe stort problem.

- Det var mange kamper i den nylig avsluttede sesongen der vi så Harry drible av spillere og fikk slått gode innlegg. Han spilte en hovedrolle i en god sesong for oss i ligaen. Som alle de andre Liverpool-spillerne som deltar i VM burde han gå til mesterskapet med stor tro på seg selv.

Kewell fikk en oppmuntring
Kewell selv var da også meget godt fornøyd etter å ha deltatt i helgens treningskamp mot de nederlandske amatørene.

- Det var usikkert om jeg kunne spille, men jeg hadde troen på det. Opprinnelig var planen å spille i bare 45 minutter, men jeg følte meg så opplagt at jeg ønsket å fortsette. Tempoet var ikke så veldig høyt, og jeg ga ikke alt i denne kampen. Jeg ønsket bare å spille og ha det moro.

-  Jeg har fortsatt en uke igjen til den første VM-kampen, og jeg jobber hardt hver dag. Skaden er ikke 100% leget ennå, men jeg nærmer meg. Denne kampen gjorde underverker for selvtilliten min. Dersom jeg får spilletid i Tyskland, vil jeg være henrykt, siteres australieren i dagens Liverpool Echo.

Malbranque står ikke på ønskelisten
Chris Bascombe i Liverpool Echo hevder i dagens utgave av lokalavisen at Liverpool FC slett ikke gjør noe forsøk på å kjøpe Fulhams Steed Malbranque, trass i rapporterer om dette både i tabloidene og ulike nettsteder i helgen. Midtbanespilleren står ikke på Rafael Benitez sin ønskeliste i sommer, skriver Bascombe.