Rafa støtter Sissoko

Benitez har gått til det skritt å forsikre klubbens supportere om at han overhodet ikke har problemer med Sissoko, etter at Momo ble anmeldt av en Everton-supporter i helgen.

Rafael Benitez gir sin fulle støtte til Mohamed Sissoko etter at midtbanespilleren ble anmeldt av en Everton-supporter for å ha slått til broren hans på en takeaway-restaurant i helgen. Selv om politiet etterforsker påstanden har Rafa ingen betenkeligheter med å la Sissoko spille i morgendagens ligacupkamp mot Birmingham.

- For øyeblikket ønsker vi ikke å kommentere anmeldelsen, uttaler Benitez til Eurosport.

- Sissoko trener godt for tiden, og jobber som normalt. Når det gjelder saken så ligger den utenfor vår kontroll, så vi får bare vente og se hva som skjer. Men som sagt, han trener som normalt og lar seg ikke påvirke av dette, legger han til.

- For meg er ikke denne saken noe problem. Noen ganger kommer du opp i situasjoner du ikke kan kontrollere, og som avhenger av andre folks reaksjoner. Vi må bare vente på utfallet. Det viktigste nå er at Mohamed ikke lar seg affisere av dette, og er fokusert på jobben sin.

På spørsmål om Sissoko kan bli straffet som følge av episoden, svarte Benitez til slutt: - Jeg tror ikke det.

- Vi må holde nullen
Ettersom Sami Hyypia blir hvilt og ikke er aktuell for spill mot Birmingham i morgen, har den store finnen begynt å rette blikket mot søndagens storkamp mot Arsenal på Emirates Stadium. I den kampen tror 33-åringen det blir veldig viktig å holde nullen bakover. Han mener det faktum at Liverpool har holdt nullen i de to siste kampene er bevis på at laget har funnet tilbake til den defensive stabiliteten fra i fjor.

- Vi forsvarer oss bra om dagen, og holdt nullen igjen mot Reading, noe som er viktig. Når du klarer å holde nullen, har du alltid en god sjanse til å vinne kamper. Kamper uten baklengsmål er en fjær i hatten for hele laget, og gir keeperen selvtillit.

- Jeg sier ikke at Jose Reina har manglet selvtillit, da han er en kar som har tro på seg selv. Men folk må likevel huske på at fotballspillere også bare er mennesker. Alle gjør feil av og til. Du må bare holde hodet høyt hevet og gjøre det bedre neste gang.

- Det har vært en merkelig start på sesongen. Som individualister har vi ikke holdt samme nivå som i fjor.