Rafa tror på ny hjemmeseier

Liverpool har gjort det svært bra hjemme på Anfield denne sesongen. Nå håper og tror Rafael Benitez på ny hjemmeseier mot Blackburn.

Rafael Benitez synes tiden har gått sakte etter Bolton-kampen, og ivrer nå etter å slå tilbake med seier mot Blackburn på lørdag etter det forsmedelige nederlaget på Reebok Stadium. Spanjolen krysser fingrene for et positivt resultat mot Mark Hughes sitt mannskap.

- Dette blir en virkelig viktig kamp for oss, og vi må komme tilbake på vinnersporet, slår han fast til liverpoolfc.tv.

- Det er frustrerende at jeg ikke har fått jobbe sammen med flesteparten av spillerne etter Bolton-tapet, ettersom jeg følte jeg trengte det. Men vi har i alle fall hatt tid til å analysere hva som gikk galt, og vi har lagt slagplanen for fremtiden, legger han til.

Rafa er som kjent ikke særlig glad i landskampavbrekkene, og Liverpool har ofte slitt i kamper som har vært spilt like etter slike pauser.

- Kamper like i etterkant av landskamper er alltid vanskelige, men vi har hjemmebanefordel i helgen. Det hjelper å spille foran egne supportere. Statistikken vår på Anfield denne sesongen er fantastisk, så forhåpentligvis kan vi få et nytt godt resultat på lørdag, avslutter manageren.

Fasiten viser 3 hjemmeseire av 3 mulige i ligaen så langt.