Rafa tror Pennant blir klar

Xabi Alonso har fått blodansamlinger i hoften. Ute i 10-12 dager. Rafa nevnte ikke Pennant blant de skadede spillerne. Rafa viser respekt for City.

Xabi Alonso, Mark González og Jermaine Pennant måtte forlate banen mot PSV Eindhoven med skade. I ettertid har det versert mange versjoner av hva slags skade Xabi Alonso fikk. Først ble det meldt om en lårhøne, så en hofteskade, deretter en ankelskade og i dag skrev Liverpoolfc.tv faktisk om en kneskade! På dagens pressekonferanse kunne Rafael Benítez bekrefte at Xabi Alonso sliter med blodansamlinger i den høyre hoften.
- Mark Gonzalez er skadet. Vi er uten ham i to-tre uker. Xabi Alonso vil være ute i ti dager. Vi har også Sissoko, Kewell, Warnock og Aurelio ute, sier Benítez.

Fra salen fikk Benítez spørsmål om å beskrive Alonsos skade.
- Xabi fikk et kne i hoften, og har blodansamlinger der. Han vil være på sidelinjen i 10-12 dager.

Dermed kan vi regne med å ha Alonso tilbake til Fulham-kampen lørdag 9.desember.

For øvrig sa manageren ingenting om Pennant på pressekonferansen, men i et intervju med Liverpoolfc.tv nevner han at kantspilleren sannsynligvis blir friskmeldt til i morgen.
- Jeg tror at Pennant vi bli klar til neste kamp, men det kan alltid være en risiko.


Respekt for City
Manchester City er Premier Leagues svakeste bortelag, men Rafael Benítez viser som vanlig respekt for motstanderen.
- De spilte godt mot Fulham. De scoret tre mål. Corradi scoret to av disse. De har fått selvtillit av dette. Vi kjenner til at de har problemer borte. Men vi vet hvor farlige man kan være når men ikke vinner borte. Man blir mer fokusert da. Stuart Pearce har gjort en god jobb, men jeg håper de begynner å vinne kamper først etter morgendagens kamp, uttaler Rafa.