Rafa utelukker ikke Sinama-retur

Rafael Benitez utelukker ikke at Florent Sinama-Pongolle kommer tilbake til Liverpool igjen, etter å ha imponert i Spania. Men han kan også bli solgt. Ingen kontakt med Blackburn.

Florent Sinama-Pongolle imponerte for Recreativo Huelva mot Real Madrid i går kveld, og gjorde det første målet i 3-0 seieren på Santiago Bernabeu. Storspill for den spanske utlånsklubben kan nå medføre at Liverpool får igjen sine utlegg for franskmannen, om han blir solgt til sommeren. Men Rafael Benitez utelukker heller ikke at ”Flo” kan returnere til Liverpool. Med seks mål så langt for Recreativo, etter å ha startet bare ni kamper, er Sinama i ferd med å imponere alle.

- Vi har speidere som følger alle våre lånespillere, og vi vet at Florent Sinama-Pongolle spiller meget bra i Spania. Vi analyserer hver kamp våre utlånte spillere er involvert i, og vet eksakt hva hver enkelt gjør, uttaler Rafael Benitez til Liverpool Echo.

- Djibril Cissé er også tilbake i aksjon, og vi følger dem begge tett, fordi de er fortsatt våre spillere, legger han til.

Benitez uttaler at det er alt for tidlig å dra noen konklusjoner om hva som vil skje med disse spillerne i fremtiden.

- Vi har en utlånsavtale med Recreativo som går ut på at Sinama skal spille der ut sesongen. Etter dette vil de enten bruke sin opsjon på å kjøpe han, eller så vil han komme tilbake. Det er faktisk uklart om Recreativo har nok penger til å kjøpe spilleren, slik situasjonen er for øyeblikket.

Florent Sinama-Pongolle kom til Liverpool i 2002 som del av en £7M-overgang som tok både han og kameraten Anthony Le Tallec til Anfield. Den franske duoen slo aldri til som forventet på Merseyside, men Sinama har hele tiden vist seg som den mest talenfulle av de to.

Ingen kontakt med Blackburn
Liverpool Echo skriver ellers i dag at Liverpool FC ikke har vært i kontakt med Blackburn Rovers angående Lucas Neill etter at forsøket på å hente australieren til Merseyside i august mislyktes. Lokalavisen skriver at en transfer i januar nå beror på om spilleren selv insisterer på en overgang.