Raven solgt til Carlisle

Liverpool har solgt høyrebacken David Raven til Carlisle United for et ukjent beløp. Den ferske League One-klubben har skrevet en toårskontrakt med 21-åringen.

Raven til Carlisle
Liverpools forsvarsreserve David Raven har skrevet under for Carlisle United. Høyrebacken med ungdomslandskamper for England ble det første kjøpet til den nye Carlisle-manageren Neil McDonald. Det bekrefter Carlisle United på sine offisielle nettsider. Carlisle rykket opp fra League Two i vår.

Raven er Carlisle-spiller fra og med i dag. Den tidligere ungdomslandslagskapteinen har signert en 2-årskontrakt med sin nye klubb.

Raven debuterte for Liverpool i ligacupkampen mot Tottenham i desember 2004, og ble også kåret til banens beste spiller i den kampen. Han fikk totalt fire førstelagskamper for Liverpool, men avsluttet fjorårssesongen på lån hos Tranmere Rovers. For øvrig klubben hvor han startet sin karriere før han ble plukket opp av Liverpools akademi.

- Vi har prøvd å sikre oss David i hele sommer, og vi visste at han var ivrig etter å komme til oss. Han er en god spiller med et utmerket rykte, og en vi ser frem til å samarbeide med, uttaler Billy Barr i Carlisle Uniteds trenerstab.

- Jeg har virkelig sett frem til å komme til Carlisle, da dette er en klubb på vei oppover. Klubben har noen gode spillere, og har også god støtte i lokalmiljøet. Dette blir en fin klubb å spille for. Jeg har ventet på å bli klar for Carlisle en god stund nå. Det skjedde imidlertid ting som gjorde at det hele ble utsatt. Jeg har i mellomtiden aldri tenkt tanken på å bytte til noen annen klubb, ettersom jeg allerede hadde bestemt meg for å komme hit uansett hva som skjedde. Det har vært frustrerende å måtte vente på at ting skulle bli sluttforhandlet, men nå er jeg glad for at det hele er i boks, uttaler Raven selv i forbindelse med overgangen til Brunton Park.

Everton-supporter gjemte Dudeks medalje
Mannen som oppbevarte Liverpool-keeper Jerzy Dudeks stjålne Champions League-medalje, Martin Roche, er Everton-supporter. Det kom frem i forbindelse med at 26-åringen erklærte seg skyldig i forbindelse med innbruddet i Dudeks hus på Wirral før helgen. Roche påstår at han ikke var med på selve innbruddet, men innrømmer å ha oppbevart tjuvegodset. Roche hevder at han var på vei hjem fra puben da en venn stoppet og ba han oppbevare noen bager og poser for han. Roche må nå møte i retten på Birkenhead 28.juli.