Reading satser også på ungdommen

Gabriel Paletta og Nabil El Zhar kan komme til å debutere mot Reading i ligacupen i morgen kveld. Nå avslører også bortelaget at de kommer til å stille med mange unggutter i troppen.

Rafael Benitez har tidligere ymtet frampå om at noen av hans yngre og uprøvde stjerner kan få en sjanse i ligacupen mot Reading i morgen kveld. Nå ser det ut til at ”The Royals” vil gjøre det samme. Gjestene bekrefter i alle fall på sin offisielle nettside at troppen de sender til Merseyside vil inkludere flere unggutter.

Reading-manager Steve Coppell har allerede bekreftet at 17 åringene James Henry (høyreving) og Alex Pearce (midtstopper) og 18 år gamle Pierre Joseph-Dubois (spiss/ving) blir en del av troppen til kampen på Anfield. Coppell vil trolig også inkludere 19-åringene Jonathan Hayes (venstreving) og Curtis Osano (midtstopper/defensiv midtbanespiller) etter at duoen også var på benken i deres forrige ligacupkamp mot Darlington.

Andre spillere som er aktuelle for en startplass hos ”The Royals” er Graham Stack, John Halls, Glen Little og John Oster. Coppell får også Andre Bikey tilbake fra suspensjon.

Reading har imidlertid i likhet med Liverpool en del skadeproblemer. Bobby Convey sliter med en kneskade, og Sam Sodje er på vei tilbake fra en lignende skade. Han spilte en omgang for klubbens reservelag i forrige uke. En spiller som definitivt ikke spiller for Reading er Graeme Murty, som sliter med en hamstringstrekk. Coppell må også klare seg uten den langtidsskadde trioen Dave Kitson, Peter Mate og Aaron Brown, mens Simon Cox er uaktuell fordi han har spilt ligacup for sin forrige klubb.

Reading har solgt 1200 billetter til kampen på Anfield.