Reina får tilbud om ny kontrakt

Liverpool har åpnet kontraktsforhandlinger med Jose Reina. Rafael Benitez ønsker å forlenge sisteskansens kontrakt med minimum to år, til sommeren 2011.

Seriøse The Guardian melder at Liverpool har startet kontraktsforhandlinger med Jose Reina, der klubben håper å komme til enighet med keeperen om en forlengelse av hans nåværende avtale. Valencia har som kjent vist interesse for Reina den siste tiden, og dette har fått Liverpool-ledelsen til å skynde frem forhandlingene for sisteskansen som har over to år igjen av sin nåværende kontrakt på Anfield.

Reina kom som kjent til Liverpool fra Villareal for £6M sommeren 2005, og den nåværende avtalen løper ikke ut for i 2009. Valencia skal imidlertid allerede ha vært i kontakt med 24-åringens representanter om en overgang til hjemlandet Spania, og Liverpool frykter da naturlig nok at Reina skal forsvinne som Bosman-spiller når kontrakten hans med de røde løper ut om drøye to år.

Rafael Benitez skal nå ønske å binde keeperen til Anfield frem til minimum sommeren 2011. Takker Reina ja til dette, vil han trolig bli belønnet med en solid lønnsøkning. Sisteskansen holdt nullen i 29 kamper i fjor, og har klart det samme ved 9 anledninger denne sesongen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med Pepé, og vi snakker nå med han om en kontraktsforlengelse, bekrefter manageren til Guardian.

- Han har fortsatt to år igjen av kontrakten sin med oss etter denne sesongen, noe som i og for seg er nok. Men vi ønsker å forlenge avtalen fordi vi vet at noen klubber har spurt om hans tjenester, og vi ønsker ikke å selge førstekeeperen vår, legger han til.

- Vi ønsker å vise Pepé at vi har tillit til han. Vi bestemte oss for å hente han hit fordi vi visste at han var en veldig god målvakt, og jeg kjente han også som person og hvilke holdninger han hadde. Han er en veldig god proff, og en veldig positiv person som alltid slår vitser i garderoben. Han er i ferd med å finne tilbake til sin beste form, det er åpenbart. Han er bedre nå enn i starten av sesongen, og det er laget også. Pepé trenger selvtillit, og etter å ha holdt nullen i to-tre kamper er han tilbake i form.

- Pepé er fortsatt veldig ung. Jeg rangerer han som en av de tre beste målvaktene i England. I Spania er han nå den beste. Om han spiller på landslaget avhenger av landslagssjefen. Vi har noen gode keepere i Spania, men i mine øyne er han den beste.