Reina med et horn i siden til Chelsea

Jose Reina har en høne å plukke med Arjen Robben og Chelsea. Keeperen forteller at han er ekstra motivert foran morgendagens kamp, men lover å ikke miste besinnelsen denne gangen.

Liverpool-keeper Jose Reina ønsker ikke en reprise på sist de røde møtte Chelsea, da han ble utvist for å så vidt ha lagt en hånd på en teatralsk Arjen Robben. Nå går spanjolen ut og lover å ikke miste besinnelsen i lørdagens viktige møte med Jose Mourinhos mannskap.

- Jeg har i motsetning til visse andre aldri spilt skuespill for å få en motspiller utvist, men blir det en lignende konfrontasjon med Robben vil jeg ikke gjøre som jeg gjorde sist. Jeg skal beherske meg, erklærer Reina før semifinalen.

- Robben skuffet meg med oppførselen sin, men jeg har lært av min feil. Den eneste trøsten etter forrige kamp var at alle virket å ta min side, og kritikken mot Robben var massiv.

Reina mener at Didier Drogba er en annen Chelsea-spiller som tøyer grensene og utnytter regelverket.

- Han har allerede tilstått at han gjør det meste ut av alle situasjoner han får, og for han spiller det ikke noen rolle om det han gjør er lovlig eller ikke. Det er ikke enkelt å spille mot slike, da man må være ekstra oppmerksom.

Den spanske keeperen mener at det er motivasjon nok i selv bare å tenke på hvordan Chelsea har bygd sitt lag ved hjelp av pengene til Roman Abramovich. Bare det faktum gir motstandere ekstra lyst til å slå dem.

- Chelsea er laget alle ønsker å slå, fordi laget er bygd ved hjelp av et massivt sjekkhefte. Mourinho har kunnet plukke på øverste hylle, og har skapt akkurat det laget han ønsker seg uten å måtte tenke på penger. De fleste managere kan bare drømme om en slik luksus. Det gjør det utvilsomt enklere å bygge et lag når man har så mye penger å rutte med. Akkurat derfor ønsker alle å slå dem. Som lag er vi bitre rivaler, og å skulle møte Chelsea gir alltid ekstra motivasjon. Du ønsker alltid å yte det lille ekstra i kampene mot dem, avslutter Reina.