Reina mindre aktuell for Valencia

Valencia og deres målvakt Santiago Canizares har blitt enige om en ny toårskontrakt. Dermed er Jose Reina plutselig mindre aktuell for den spanske klubben. Gerrard på 12.plass.

Santiago Canizares har skrevet under en to års kontraktsforlengelse med Valencia, og dermed minsker sannsynligheten for at den spanske klubben vil betale dyre dommer i et forsøk på å lokke Jose Reina fra Liverpool.

Canizares sin kontrakt løp egentlig ut ved sesongslutt, og det var hovedårsaken til at Valencia så seg om etter en ny sisteskanse.

- Canizares vil bli i klubben i to år til, bekrefter Valencias sportsdirektør Amedeo Carboni til skysports.com.

Den rutinerte målvakten har vist solid form denne sesongen, og han har voktet buret i alle klubbens ligakamper.

Bodmer linkes
Skysports.com linker også Liverpool til franskmannen Mathieu Bodmer, som til daglig spiller i Lille. Nettstedet viser til rapporter om dette i Frankrike. Den defensive midtbanespilleren har fem år igjen av kontrakten sin med Lille, men skal ha innrømmet at han ønsker å spille i England en dag.

Gerrard gleder seg til å spille mot Ronaldinho
Steven Gerrard uttaler til liverpoolfc.tv at han gleder seg til å spille mot Ronaldinho i Champions League i februar.

- Jeg har aldri spilt mot Ronaldinho tidligere, om vi ser bort i fra Tsunami-kampen i Barcelona for et par år siden. Jeg er en stor beundrer av han, og måten han spiller på. Jeg gleder meg til å spille mot han, sier Liverpool-kapteinen.

- Det vil også bli morsomt for våre supportere å se en spiller av hans kaliber på Anfield, men jeg håper han ikke spiller opp mot sitt beste mot oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at han ikke skal få vist seg frem noe særlig.

- Før trekningen tror jeg ingen av oss ønsket å møte Barcelona. Men nå innser vi hvor spennende disse kampene vil bli. Jeg tror oppriktig talt at vi kan slå hvilket lag som helst over to kamper, og vi kan definitivt slå dem på Anfield.

- Men det er lenge til kampene ennå, og det blir mye mer tid til å tenke på dette senere. Før den tid skal vi spille mange viktige kamper, avslutter Gerrard.

- Vi ønsket oss Liverpool
Barcelona-vingen Lionel Messi mener at Liverpool vil være vettskremte når de kommer til Nou Camp. 19-åringen håper å være tilbake fra skade til den kampen. Nå mener han at hans lag er favoritter til å avansere til kvartfinalen, etter det han betegner som en gunstig trekning.

- Alle lag vi møter i Champions League er farlige, men Liverpool er et lag som Barcelona kan slå. Lyon er nok det beste laget vi kan møte i turneringen. Jeg forventer åpne kamper, ettersom Liverpool har en lignende spillestil som Barcelona. Men jeg tror oppriktig talt at Liverpool er bekymret for disse kampene, og det faktum at de må spille mot tittelforsvarerne.

- Vi satser på å ha gjort mesteparten av jobben før vi reiser til Liverpool. 2-0 eller 3-0 på hjemmebane ville være perfekt. Vi må holde nullen på Nou Camp, og unngå problemer på Anfield.

Argentineren innser imidlertid at Liverpools spanske spillere kan være en fordel for motstanderne.

- Liverpool er et merkelig lag. De spiller i England, men spillestilen til manageren er spansk og mange av spillerne er spanske. Det kan bli et problem for oss.

- Gerrard bedre enn nummer 12
Steven Gerrard ble rangert som nummer 12 da World Player of the Year ble annonsert for et par dager siden. Det finner Daniel Agger besynderlig. Dansken mener at det ikke er tilfelle at det finnes 11 spillere i verden som er bedre enn Liverpool-kapteinen.

Gerrard ble den høyest rankete engelskmannen da resultatene i kåringen av årets spiller i verden ble offentliggjort mandag kveld. Men han fikk mange færre stemmer enn de tre fremste, Fabio Cannavaro, Zinedine Zidane og Ronaldinho.

- Steven Gerrard burde definitivt vært blant de tre fremste. Selv holder jeg kun Ronaldinho og Kaka som bedre spillere i verden i dag. Steven er helt utrolig. Han kan bli den aller beste. Alt han foretar seg på banen er av topp kvalitet, og han kan gjøre utrolige mål ut av intet. Han er slik på trening også, uttaler Agger.