Reina presenterer lagkameratene

Målvakt Reina tar for seg lagkameratene, fra Agger til Crouch, på godt og vondt foran morgendagens finale.

Pepe Reina, som nylig vant Golden Gloves med sine 20 clean sheets, har i dag tatt for seg noen av sine lagkamerater. Flere får unngjelde...

Om seg selv:
- Jeg prøver å være morsom fordi jeg tror det kan skape en god atmosfære i garderoben. Det viktigste jeg kan bidra med er å være hardtarbeidende på banen, men å være morsom utenom hjelper på atmosfæren og på å bygge opp lagånden.

Om sine konkurrenter:
Dudek: - Vi er like. Han har vært gjennom noen tøffe måneder, men han fortsetter å jobbe. Han er veldig erfaren og har gjort det godt. Vi er venner, og han er så erfaren at jeg kan lære fra ham hele tiden. I løpet av de siste årene har han vært en av Europas beste målvakter.
Carson: - Scott er ung og veldig morsom. Han er den artigste mannen i garderoben og den mest hardtarbeidende i laget også. Vi spøker med hverandre og ler hele tiden, men vi jobber alltid. Han er en spesiell person og jeg har fått god kontakt med ham. Vi er gode venner.

Om forsvarerne:
Finnan: - Steve er en stille fyr, men en god lagkamerat. Han er stabil og har vært fast denne sesongen. Han viser en stor ro i spillet sitt. Han snakker ikke mye, men er veldig hyggelig med alle. Alle har gode tanker om ham. Han liker å gjøre tingene på sin egen måte, og han gjør alltid det rette.
Traoré: - Jimbo! Han er den 2. største spøkefuglen i garderoben. Han er en god venn og jobber hardt, noe som er bra for oss. Aksenten hans får meg til å le – den er veldig spesiell og korrekt. Den er motsatt av Carras scouse, Djimis er mye bedre og mørkere.
Carragher: - Forstår jeg Carra? Noen ganger, noen ganger ikke. Men på banen er han en av de mest viktige sentralforsvarerne i verden. Vi kan kommunisere godt på banen, det er noe som har forbedret seg hele tiden. Han kan forstå meg og jeg kan forstå ham – nesten hver gang.
Hyypiä: - Steve Finnan, Crouchy og Sami er alle like både på og av banen. Sami er den mest profesjonelle i troppen. Han er stille når ikke på banen, og er alltid fokusert på trening og kamper. Med ham i forsvaret føler jeg meg sikker, da han har mye selvtillit og erfaring.
Kromkamp: - Jeg kjenner ikke ham så godt som de andre. Han er ganske stille og sjenert, men han gjør det godt og blir bedre hele tiden. Han er mer komfortabel nå enn han var hos Villarreal. Vi må bare gi ham litt mer tid. Når vi er på bussen liker han å snakke i telefonen, han er alltid på telefonen.
Agger: - Jeg har ikke vært så mye med ham. Daniel er ikke med troppen hele tiden, men han er ung og er en god spiller. Han har mye tid og vil bare bli bedre. Når du er i hans posisjon er du generelt stille. Du kommer til en klubb og det tar tid – ingenting uvanlig ved det.
Warnock: - Når Stephen og Scott Carson er sammen, er det glimrende. De ler og spøker, alltid. Jeg tror han er den mest engasjerte tackleren i laget – han ser litt gal ut av og til. Han har brukket benet noen ganger, men hver takling er likevel 100%.
Riise: Han var inkluderende fra starten av. Det hjalp meg virkelig i begynnelsen, og jeg er takknemlig for det. Som en spiller er han veldig stabil. Han bruker hodet og har plenty med kraft. Han kan spille som ving og som venstreback. Han har mye selvtillit og er en god kar.

Om midtbanen:
Sissoko: - En av de viktigste spillerne for oss på grunn av hans kraft, løp og mot. Han er en av de mest komplette spillerne i Liverpool og er meget viktig for oss. Når ikke på banen ler og spøker han hele tiden, noe som er bra for lagånden. Momo er en god venn, en god spiller og en super person også. Jeg spiser middag med ham av og til. Jeg spiser også middag med noen av de spanske spillerne. Vi har måltid sammen som lag, men jeg bruker mesteparten av tiden min sammen med Nando og alle de andre spanjolene.
Hamann: - Didi var en av de første jeg snakket med når jeg kom hit. Han ønsket meg velkommen og støttet meg mye i begynnelsen. Vi prøver å snakke engelsk, men han kan noen få ord spansk. Om det er gode eller stygge ord er vår hemmelighet, men du kan forestille deg!
Alonso: - Han er en av verdens beste midtbanespillere. Han er 40 år foran alle andre. Han har glimrende oversikt og blikk for spillet i alle faser av spillet. Han er min favorittspiller i Liverpool akkurat nå. Jeg spiller tennis med ham av og til. Han er ganske god – jeg har bare slått ham et par ganger.
Gerrard: - Vår viktigste spiller. Jeg mener han og Xabi er det meste midtbaneparet i ligaen. Teknisk er han fantastisk, og han har det beste skuddet jeg har sett. Folk følger han eksempel i å gå for seier og for å fortsette fremgangen. Laget følger ham og enhver garderobe trenger en spiller som ham.

Om angriperne:
Crouch: Han er stor, han er rød, han er morsom. En dyktig spiller og en av våre mest stabile denne sesongen. Han har gjort det skikkelig godt og har tilbudt oss et nytt alternativ. Som person ligner han Steve Finnan. Jeg forstår ikke et ord han sier, han snakker for fort. Men han er en morsom kar.
Kewell: Kenguruen! Spillet hans har bedret seg hele sesongen, noe som er bra for både ham og oss. Du kan se ham vokse som spiller, og hvis du så ham for Leeds så vet du hvor god han kan være. Jeg er sikker på at vi kan finne det beste i Kewell igjen i fremtiden, jeg tror neste år vil bli året til Harry. Vi har spist middag sammen og jeg har satt pris på det. Harry har også en sterk aksent. Noen ganger prater han for fort, kanskje er det den australske aksenten, men jeg forstår ham fremdeles bedre enn Carra og Stevie.
Cissé: - Djibril har mange fine kvaliteter. Han er den raskeste og mest atletiske spillerne jeg har sett, og kanskje den galeste også. Du kan se ham med sine biler og klær – det finnes bare en Djibril. Han har rare klær, men jeg respekterer det. Han har en sterk personlighet.
Morientes: - Min beste venn i troppen. Han er som en bror – vi er veldig nære. Luis, Momo, Nando og meg selv bor i samme gaten og bruker mye tid sammen. Alt du trenger å gjøre er å se på trofeene og medaljene for å se hva slags spiller han er – en av de beste spissene de siste årene.