Reina roses av legende

Alan Hansen mener at Pepe Reina er en stor keeper. Tidligere vinner Jamie Carragher foran juniorenes finale. Ving linkes til Anfield. Graham Poll dømmer semifinalen.

- Redning av verdensklasse
Pepe Reina har holdt buret rent i 29 av 47 kamper for Liverpool denne sesongen.  Mot Bolton på søndag hadde han en rolig dag, men gjorde likevel en viktig redning på stillingen 0-0.  Den tidligere forsvarslegenden i Liverpool, Alan Hansen, erkjenner at de røde nå har fått en virkelig god keeper.

- Etter at Pepe Reina hadde en vanskelig ettermiddag i Birmingham i september, sa jeg at det var nødvendig å se hvordan han ville reagere på dette og hvordan han ville tilvenne seg engelsk fotball, understreker Hansen.  – Han har greid det eksepsjonelt bra.  Han har funnet ut når han skal komme for crossballer og når han skal bli værende på linja.  Kort fortalt har skjønt hva som er det riktige å gjøre.  Ingen bør undervurdere hvor viktig det er for et lag å ha en god keeper, og Rafa Benitez har kjøpt en som er virkelig god.

- Han sa at han kjøpte en stor keeper i Reina, og det har vist seg å være riktig.  På søndag så vi en god spiller som Stelios Giannakopoulos gå alene igjennom og selv om han ikke traff skikkelig med skuddet, så gjorde Reina en redning i verdensklasse.


Carra minnes juniortriumf
Jamie Carragher var på laget som vant juniorcupen i 1996, med bl.a. spillere som Michael Owen og David Thompson(Wigan).  Siden har Carra vunnet trofeer med førstelaget til Liverpool, noe som toppet seg med seier i Champions League forrige sesong, men scouseren hevder at det å vinne noe som 18-åring fortsatt betyr mye for ham.

- Det er glimrende.  Hvis juniorene greier å vinne, vil det være noe de aldri glemmer.  Jeg har alltid sagt at min medalje fra juniorcupen henger like høyt som de andre medaljene jeg har vunnet, siden man på den alderen kun har en mulighet til å få noe annerkjennelse.

- Kampen vises på Sky slik at dette er noe ekstra.  I den alderen vil dette være deres Champions League.  Å vinne juniorcupen vil være noe spesielt for klubben.


Spekulasjoner om Pennant
Free lance journalisten Alan Nixon hevder i dagens Daily Mirror at Liverpool er interessert i Jermaine Pennant hos Birmingham.  Prislappen skal være på om lag £4M, selv om det nok vil avhenge av om Birmingham greier å holde seg i Premier League.  Vi regner dette som ren spekulasjon i den kulørete pressen.


Rutinert dommer på Old Trafford
Den engelske VM-dommeren Graham Poll skal dømme semifinalen mellom Chelsea og Liverpool lørdag 22.april.  Alan Wiley er plukket ut til å lede kampen mot Blackburn førstkommende søndag.