Reina smigret over Valencia-interesse

Jose Reina antyder til spanske AS at han holder døren på gløtt for Valencia. Spansk presse spekulerer i at keeperen lider av hjemlengsel. Oversikt over kveldens røde landskamper.

Jose Reina uttaler til spanske medier i dag at han er smigret over interessen fra Valencia, men bedyrer samtidig at han velger å konsentrere seg om oppgavene som venter med Liverpool.

I spansk presse spekuleres det i om sisteskansen lider av hjemlengsel.

- Jeg er smigret over interessen fra Valencia, men for øyeblikket ønsker jeg kun å fokusere på å hjelpe Liverpool og finne tilbake til min beste form. Det er det viktigste. Vi får se hva som skjer i fremtiden, uttaler Liverpool-keeperen til den spanske storavisen AS, og avviser dermed ikke på noen måte en overgang til Valencia.

”Røde” landskamper i kveld
Reina befinner seg for øyeblikket i Cadiz, der han sammen med lagkamerat Xabi Alonso forbereder seg til kveldens privatlandskamp mot Romania. Av kveldens privatlandskamper knytter det seg imidlertid størst interesse til Englands bortekamp mot Nederland. Det er fortsatt usikkert om Dirk Kuyt er i stand til å starte for hjemmelaget, mens kun Steven Gerrard er å finne i Englands startoppstilling av Liverpool-kontingenten. Jamie Carragher og Peter Crouch starter på benken.

Vi har tidligere i dag nevnt at John Arne Riise starter for Norge i privatlandskampen mot Serbia i Beograd, og at Daniel Agger gjør det samme for Danmark mot Tsjekkia i Praha.  For Steve Finnan og Sami Hyypiä er det imidlertid viktigere oppgaver som venter. De to skal nemlig spille EM-kvalifiseringskamper i kveld. Finnans Irland møter lilleputtnasjonen San Marino i Dublin, mens Hyypiäs Finland har hjemmekamp mot Armenia i Helsinki. På papiret kamper som Liverpool-spillerne bør være med å vinne.

Oversikt over kveldens landskamper med Liverpool-spillere involvert:

ENGLAND: Gerrard, Crouch, Carragher
15.11 Nederland (Amsterdam)

SPANIA: Alonso, Reina
15.11 Romania (Cadiz)

NEDERLAND: Kuyt
15.11 England (Amsterdam)

NORGE: Riise
15.11 Serbia (Beograd)

DANMARK: Agger
15.11 Tsjekkia (Praha)

IRLAND: Finnan
15.11 San Marino (Dublin)
[EM-kval]

FINLAND: Hyypiä
15.11 Armenia (Helsinki)
[EM-kval]

Privatlandskamper hvis ikke annet er angitt.

For hvilke av disse kampene det er mulig å følge via TV-skjermen, henviser vi til vår TV-oversikt.