Rekordmange omvisninger på Anfield

Folk strømmer til Anfield for å få omvisning på det ærverdige stadionanlegget. Ny dato for reservelagskampen mot Manchester United.

Etterspørselen etter stadionturer på Anfield når nye høyder. I løpet 2005 fikk 116 225 personer omvisning på stadionanlegget, noe som er dobbelt så mange som året før, da 58 000 bestilte guidet tur på stadion. Nå ligger det an til at det også kommer til å bli satt ny rekord i 2006, da det allerede har vært solgt 32 000 omvisninger hittil i år.

Stadion-omvisningene er nå fullbooket på helg helt frem til 14.mai, og Liverpool FC opplyser at det ikke lenger er vits i å forsøke og booke omvisning på helg mer denne sesongen. I tillegg er det også fullbooket på vanlige ukedager til over påske.

Det er imidlertid mulighet til å komme inn på klubbmuseet både på helg og ukedager uten å måtte bestille på forhånd. Der slipper man nemlig inn på dagen.

Liverpool FC opplyser også at det vil bli holdt to nye cupfoto-kvelder, der man får tatt bilde sammen med Champions League-trofeet. Disse er satt opp 16. og 27.april, og billetter til disse kan bestilles gjennom klubbens museum.

Reservelagskamp flyttet
Reservelagets hjemmekamp mot Manchester United har blitt flyttet. Den skulle ha blitt spilt torsdag 20.april, men har blitt omberammet på grunn av at juniorlaget spiller cupfinale påfølgende kveld. Ny dato for denne reservelagskampen er nå satt til søndag 30.april, med avspark på Racecourse Ground i Wrexham klokken 14.00 norsk tid.