Reservene tapte da Jerzy så rødt

Jerzy Dudek ble utvist da Everton vant 2-1 i reservenes lokaloppgjør. Bolo Zenden og Fabio Aurelio imponerte, mens Nabil El Zhar scoret sitt første mål.

El Zhar scoret på straffe etter at han selv var blitt felt.  Målet kom etter 25 minutter.  Everton tok ledelsen etter seks minutter, da Molyneux scoret spektakulært for vertene etter et tvilsomt idømt frispark.

Bolo Zenden skulle gjøre det samme som El Zhar etter 35 minutter, men misset straffesparket som han selv hadde skaffet etter en glimrende forsering.

Jerzy Dudek fikk direkte rødt kort etter å ha kommet i klammeri med Victor Anichebe, etter at angriperen hadde gått stygt inn i en duell med knottene først. Anichebe slapp imidlertid unna med gul farge på kortet. Dette skjedde etter en times spill.

Everton scoret seiersmålet etter 64 minutter, da Vaughan sendte ballen forbi innbytter Martin fra skrått hold.

El Zhar hadde en mulighet til utligning, da de røde slet med å skape sjanser med en mann mindre, men satte ballen over etter at det var blitt en retur på et frispark fra David Mannix.

Ifølge www.liverpoolfc.tv var Bolo Zenden Liverpools beste sentralt på midtbanen.  Fabio Aurelio var også god i 45 minutter ute på venstrekanten, og ble trolig spart til lørdagens kamp mot Blackburn.

Liverpools lag: Jerzy Dudek, James Smith, Godwin Antwi, Gabriel Paletta, Stephen Warnock, Ryan Flynn (David Martin 60), David Mannix, Bolo Zenden, Fabio Aurelio (Robbie Threlfall 45), Danny Guthrie(kaptein), Nabil El Zhar.
Reserver: Jack Hobbs, Mike Roque, Stephen Derby

Evertons lag:  Wright, Hibbert, Molyneux, Irving, Hughes, Phelan, Connor, Kearney, Vaughan, Anichebe, Morrison (Agard 83). Reserver: Spencer, Jones, Elder, Connor.