Reservene vant 4-0

Besian Idrizaj (2), Danny Guthrie og Craig Lindfield scoret da Liverpools reservelag overkjørte West Bromwich i hjemmekampen i Wrexham.

Roque og Antwi danner midtstopperparet, med Barragan og Smith på hver side.  Kapteinen Lee Peltier spiller sammen med Danny Guthrie sentralt på midten, mens Anderson er primart på høyrekanten men veksler en del med Robbie Foy på motsatt side.  Besian Idrizaj spiller bak spissen Ramon Calliste, som midtveis i 2.omgang ble byttet ut med juniorlagets Craig Lindfield.

3.min:  Liverpool tar styringen fra start og Robbie Foy skyter fra 16-meteren, men forsøket går en meter utenfor.

4.min:  Besian Idrizaj går på et raid, det åpner seg i midten for ham, og østerrikeren gjør 1-0 da han avslutter kaldt alene med keeper.

7.min:  Danny får en stor sjanse etter en fremspill fra Calliste, men er ukonsentrert i skuddøyeblikket.

20.min:  West Brom ypper seg litt, men James Smith får inn en takling i siste sekund.

24.min:  Idrizaj stusser en corner videre i krysset og ut, svært nærme ny scoring for Besian.

32.min:  David Martin har ikke virket trygg på høye baller inn i feltet, men tar sikkert et skudd fra langt hold.  I neste angrep blir det imidlertid en misfortåelse mellom ham og Mike Rogue, men de røde slipper med skrekken.

36.min:  Godwin Antwi er uoppmerksom på et frispark i mot og en av spissene til West Brom kommer fri inne i feltet, men Martin redder skuddet som kommer rett på.

44.min:  Antonio Barragan viser seg fram for første gang offensivt fra høyrebacken, men keeper gjør en bra redning etter forsering og skudd mot det bortre hjørnet.

Pause:
Liverpool åpnet forrykende de første ti minuttene, og selv om trykket dabbet noe av fra vertene var de hele tiden det laget som skapte flest sjanser.  Ikke minst av Besian Idrizaj, som i sin rolle mellom spissen og midtbanen var banens fremste.

49.min:  Hjemmelaget begynte på samme måte i 2.omgang som i første, ved å dominere fra start.  Danny Guthrie utnyttet en misforståelse mellom midtstopper og keeper hos WBA, og kunne pirke inn 2-0.

53.min:  Et mønsterangrep da Ramon Calliste kom seg ned på venstrekanten, slo 45 grader tilbake og Idrizaj kunne enkelt øke ledelsen ytterligere.

62.min:  Idrizaj er nær ved å fullføre sitt hattrick, etter et innlegg fra Robbie Foy.

75.min:  Paul Anderson med en avslutning like utenfor, etter et nytt innlegg fra den livlige Foy.

78.min:  Liverpool har ballen i mål, etter at Idrizaj sender videre til Antwi som netter, men scoringen blir korrekt annulert.

85.min:  Barragan med et raid langs høyrekanten, men Lindfield avslutter en god sjanse ved å heade svakt utenfor.

86.min:  Toppscoreren for Liverpool i juniorcupen var Craig Lindfield med 7 mål.  17-åringen gjør også 4-0 som innbytter i denne kampen, da han løper fra høyrebacken og skyter under keeper.  Angriperens første mål for reservelaget.

Slutt
Liverpool dominerte enda mer i 2.omgang enn hva tilfellet var før hvilen, og det var stort sett enveiskjøring.  West Bromwich hadde på sin side knapt et angrep verdt å nevne de siste 45 minuttene.  En meget positiv kamp av ungguttene, mot en motstander med noe mer rutine, med mye bra spill og fine scoringer.

SPILLERVURDERING:

David Martin 4:
Det greit det lille som kom av skudd, men var usikker i feltet og samarbeidet dårlig med sine unge midtstoppere.

Antonio Barragan 6:  Farlig når han kom framover på sin høyreside, men kunne med fordel ha gjort det oftere.  Bra kontroll defensivt.

Miki Roque 5:  Kom greit fra duellspillet, men hadde et par farlige misforståelser med keeper Martin.

Godwin Antwi 5:  I likhet med kollega Roque gikk det bra i duellene, men et par sløve feil trekker ned.

James Smith 6:  Tøff backtype som er kompromissløs i duellspillet.  Konsentrerte seg stort sett om det defensive, men det hadde han også full kontroll.

Paul Anderson 5:  Kom seg fram til enkelte avslutninger, men var likevel skuffende tam og anonym kampen sett under ett.

Lee Peltier 6:  En terrier som fungerte godt som ballfordeler og styrte midtbanen i perioder.

Danny Guthrie 6:  Flink til å tilrive seg ballen, og komme framover når han hadde muligheten.  En bra scoring også.

Robbie Foy 6:  Den lille og livlige skotten skapte stadig noe ute på sin venstrekant, spesielt etter pause.

Besian Idrizaj 7:  Østerrikeren har skuffet tidligere denne sesongen, men spesielt i 1.omgang dominerte han mot WBA.  Sterk i duellene, kom til avslutninger, og scoreet altså to mål.  Etter pause var det flere som utmerket seg, men Idrizaj synes vi totalt var banens beste spiller.

Ramon Calliste 6:  Den vanlige avslutteren markerte seg minst like mye som tilrettelegger i kveld, men er skapende og involvert i mange angrep.  Ikke minst da han var regissøren for det glimrende 3-0 målet.