Rettsak kan stoppe Bellamy

Det er tvilsomt om Craig Bellamy blir tilgjengelig til onsdagens kamp på Anfield. Portsmouth vurderer å hente tilbake utlånt venstreback. Kamp mot Galatasaray på Viasat Sport 3.

Tidsnød for angriper
Craig Bellamy er for øyeblikket i Cardiff i forbindelse med rettsaken mot ham, etter at 27-åringen er blitt anklaget for å ha antastet en kvinne på en nattklubb i vinter.  Saken ble i dag avsluttet uten av Bellamy selv har vitnet og det synes nå tvilsomt om saken blir ferdig i tide til at angriperen blir klar innen kampen mot Portsmouth på onsdag.  Rettsaken skal også ha vært årsak til at Rafa Benitez bare brukte waliseren noen sekunder i siste kamp mot Manchester City.

- Craig hadde vært borte mesteparten av uka, det var ikke lett for ham, forklarer Benitez.

- Han kom tilbake til Liverpool sent på fredag.  Reisen hadde tatt ham flere timer, slik at han ikke fikk mange timers søvn.  Det gjorde det nesten umulig å benytte ham.

- Jeg vil vente å se hvordan det går med rettsaken utover i uka.  Han vil være i Cardiff i to dager til, uten tvil, slik at det kan bli vanskelig å benytte ham mot Portsmouth på onsdag.


Griffin gjør vendereis?
Portsmouth har sine to venstrebacker, Dejan Stefanovic og Matthew Taylor, skadet og manager Harry Redknapp sier at man nå vil vurdere å hente tilbake Andy Griffin.

- Matty Taylor har skadet en nerve i ryggen mens Dejan må foreta en operasjon, noe som gjør at jeg ikke har noen venstreback.  Jeg har Andy Griffin på lån til Stoke, slik at jeg trolig må kalle ham tilbake til kampen mot Liverpool.


Liverpool på Viasat
Den avsluttende bortekampen mot Galatasaray, som ikke vil ha noen praktisk betydning for noen av lagene, blir vist direkte på Viasat Sport 3 tirsdag 5.desember.  Kampen vises også i redigert opptak på TV3, og i helhet som opptak på SportN kl 00.30.