Rettssak kolliderer med landskamp

Bellamys advokat ønsker å flytte rettssak grunnet kollisjon med EM-kvalifiseringskamp.

Craig Bellamy er tiltalt for å ha overfalt to kvinner på en nattklubb i Cardiff i februar. Rettssaken vil vare i tre dager og kommer til å kollidere med EM-kvalifiseringskampen mot Kypros 11. oktober på Millennium Stadium. Derfor forsøker Bellamys advokat å flytte rettssaken til begynnelsen av måneden, og helst unngå EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia 7.oktober. Det har vært spekulert i om Bellamy kan møte i retten om dagen og deretter spille landskamp om kvelden. Landslagssjef John Toshack vil sannsynligvis ikke benytte spilleren hvis Bellamy ikke kan trene eller forberede seg med resten av laget.

- Vi vil forsøke å gjøre alt i vår makt for å forsikre oss at Bellamy er tilgjengelig til Kypros-kampen. Han er en nøkkelspiller, men selvsagt er det ting som er utenfor vår rekkevidde. Det er ingen ideell situasjon, men slik er livet, uttaler en talsmann for det walisiske FA.

Rettssaken skulle egentlig ha startet i august, men ble flyttet fordi diverse vitner ikke kunne møte. En høring vil finne sted 11.august for å fastsette dato for rettssaken.