Returoppgjør direkte på TV3

Norsk TV3 sender Liverpool-Benfica direkte 8.mars. Van Basten kritiserer Kromkamp. Reservelagskamp flyttet.

Liverpool-Benfica onsdag 8.mars sendes direkte på TV3, melder kanalen på sine nettsider. Sendestart er satt til kl. 20.00, mens avspark er 45 minutter senere. Oppgjøret går også direkte på Viasat Sport 1 Sverige. Liverpool må hente igjen et 0-1-tap fra første kamp i Lisboa.

Van Basten kritiserer Kromkamp
Nederlands landslagstrener Marco van Basten kritiserer Jan Kromkamp for å skifte klubb fra Villarreal til Liverpool. Den tidligere Milan-spissen er overbevist om at forsvareren har gjort noen dårlige valg i karrieren etter at han fikk sjansen på det nederlandske landslaget. Krompkamp spilte på høyresiden på midtbanen mot Manchester City, men sliter med å spille seg til fast plass hos de røde.
- Det er irriterende at Kromkamp, som er en god spiller, har gjort feil valg i sin karriere, uttaler van Basten.
- Det er trist når noen kaster bort sine egne muligheter og heller ikke hjelper oss. Det ser ut til at Jan er opptatt av ytre hendelser. Jan må ta valgene. Jeg har ingen innflytelse på det, men hvis han ønsket mitt råd, var det mulig.
Jan Kromkamp er ikke tatt ut i Nederlands tropp til onsdagens privatlandskamp mot Ecuador.

Reservelagskamp flyttet
Reservelagskampen mot Manchester City 14.mars er omberammet til tirsdag 2.mai fordi Citys førstelag møter Aston Villa til omkamp i FA-cupen samme dag.