Riise med ny kontrakt til 2009

John Arne Riise har skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool, som binder han til klubben til 2009. Det bekrefter Liverpool FC i ettermiddag. Oppdatert 15.20.

John Arne Riise har skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool, og han er nå bundet til Anfield-klubben frem til sommeren 2009.

Riise kom til Liverpool fra Monaco sommeren 2001, og sunnmøringen har etablert seg som en nøkkelspiller på førstelaget. Fra sin posisjon på venstrebacken eller venstreflanken på midtbanen har han gjort 23 mål på sine 235 kamper for klubben så langt.

Manager Rafael Benitez var i dag meget glad for å ha sikret seg nordmannen i noen år til.

- Jeg er lettet over at John Arne Riise har signert en ny kontrakt med oss. Han er en hengiven spiller, veldig profesjonell og har en flott holdning til spillet. Hans innstilling er førsteklasses. Han trener bra og jobber hardt hver dag. Han har alltid gjort en god jobb for Liverpool, om det har vært som venstreback eller på venstresiden av midtbanen. Det er gode nyheter at vi kan inkludere han i våre fremtidsplaner, sier Benitez til klubbens nettside.

Godt fornøyd Riise
- Dette er en fantastisk klubb, som jeg kjenner ut og inn. Jeg trives utrolig godt i engelsk fotball, og gleder meg til å fortsette karrieren i Liverpool. Den nye kontrakten gir meg trygghet de neste årene, og den bør være medvirkende til at jeg presterer enda bedre på banen, sier en fornøyd Riise til NTB.

Riise selv er mest fornøyd med å bli kvitt spekulasjonene om at han er på vei bort fra klubben.
 
- Nå får jeg også slutt på alle spekulasjoner om andre klubber og det er deilig. Det er ganske mange som har stilt meg spørsmålet om jeg skulle flytte på meg eller ikke, sier han.