Riise og Pennant klare mot Spurs

John Arne Riise og Jermaine Pennant er tilbake i troppen. Spilletid for Miki Roque. Liverpool med ny butikk. Ny dato for reservelaget. Frayne til Chester.

Flankespillere skadefrie
Liverpool Echo skriver i ettermiddag at John Arne Riise og Jermaine Pennant har ristet av seg skader i ankel og hamstring og vil være med i troppen til morgendagens kamp mot Tottenham.  – Pennant ser ut til å bli klar til Tottenham, han er mye bedre, bekrefter manager Rafa Benitez.  Høyrevingen stod over kampen mot Newcastle etter et lettere strekk bak i låret, mens Riise ble skade i ligaåpningen mot Sheffield United.

Harry Kewell er dermed den eneste som er på Liverpools skadeliste.  Australieren er for tiden i hjemlandet for å gjennomføre flere operasjon som forhåpentligvis kan rette opp til dels langvarige problemer både i foten og i lysken.  Liverpools nr.7 er ikke ventet å kunne bli spilleklar på denne siden av nyttår.


Roque for Spania U19
Liverpools allsidige reservelagspiller Miki Roque spilte onsdag 52 minutter fra start da Spania U19 spilte 3-3 mot Tyrkia U19.  Spanjolene lå under 2-3 da Miki ble byttet ut.


Suvenirbutikk i Chester
Liverpool FC åpner sin første suvenirbutikk utenfor Merseyside fredag 29.september, da tidligere John Aldridge vil innvie lokalene i 48 Eastgate Street i Chester.

Når vi snakker om Chester har den tidligere juniorspilleren i LFC, James Frayne, skrevet en midlertidig kontrakt med Chester City.  Manager Mark Wright sier at 19-årige James nå vil ha en mulighet til å sikre seg en permanent avtale.


Reservelagskamp flyttet
Reservenes bortekamp mot Sheffield United, som var terminfestet i november, er blitt flyttet til onsdag 10.januar.