Riise satser på comeback mot Tottenham

Riise' skade er heldigvis ikke alvorlig. Til Liverpool.no sier nordmannen at han håper å være tilbake til Tottenham. Warnock glad for å bli på Anfield.

John Arne Riise undergikk en såkalt MR-undersøkelse av venstre ankel i formiddag og resultatet er heldigvis positivt. Det er ikke snakk om brudd eller forverring av den skaden han pådro seg om Sheffield United i ligaåpningen.

På telefon fra Liverpool sier John Arne at det igjen er snakk om en skikkelig overtramp og det har igjen gått ut over leddbåndene.
- Jeg gikk helhjertet inn i taklingen og brukte hele kroppens tyngde. Derfor ble også resultatet som det ble da jeg satte foten litt feil. Det vises tydelig på TV-bildene fra situasjonen. Undersøkelsene viser imidlertid at jeg kan være tilbake om ca to uker og jeg satser derfor alt på å være tilbake mot Tottenham.

Ble du og Carragher brukt for tidlig etter skade?
- Nei. Overhodet ikke. Carra lå litt foran meg i løypa og startet derfor kampen. Jeg var også 100 % fit, men hadde ikke trent like mye og startet derfor på innbytterbenken. Hvis det hadde vært påkrevd kunne jeg ha startet kampen. Jeg følte meg sterk og fin i ankelen og ser på dette som et rent uhell.

Warnock glad for å forbli rød
Før transfervinduet ble stengt gikk det rykter om at Stephen Warnock var på vei bort. 25-åringen innrømmer at han hadde en prat med Rafa om fremtiden sin i klubben i sommer. Warnock takket nei til å bli involvert i en byttehandel med Blackburns Lucas Neill på den siste dagen av august.

- Jeg tenkte nøye igjennom fremtiden min i sommer og hadde en prat med manageren. Han var veldig ærlig og sa at han fortsatt kalkulerte med meg i fremtidsplanene. Det er godt nok for meg.

- Når sjefen sier han vil beholde deg, i en klubb som dette, har jeg ingen annet valg enn å bli.