Riise ute i to-tre uker

John Arne Riise har forstrukket tre leddbånd i ankelen og er ute i tre uker. Carragher trolig ute i 10 dager. Sist oppdatert 20.08.2006 19:37.

John Arne Riise var til MR-undersøkelse tidligere i dag.  Der ble det ikke funnet brudd eller bløtdelsskader i ankelen, men han har forstrukket tre leddbånd og dermed ute i tre uker.

Ubekreftede opplysninger sier at Jamie Carragher vil være ute i 10 dager med sin ankelskade.

Det betyr i så fall at begge mister både Champions League-kvalifiseringen mot Maccabi Haifa førstkommende tirsdag samt ligakampen mot West ham lørdag 26.september.  Så er det heldigvis en pause på to uker grunnet EM-kvalifiseringskamper.  Carragher bør være tilbake mot Everton 9.september. Noe mer usikkert om Riise rekker Merseyside-derbyet på Goodison Park.

Siste:
-
 Vi forventer at begge spillere ikke vil kunne trene de neste to til tre ukene, sier en klubbtalsmann til Liverpoolfc.tv.

- John Arne er veldig optimist og vil raskt tilbake. Han håper å rekke EM-kvalifiseringskampene selv om de bare er to uker unna. Tiden vil vise hvor lang tid skaden tar, og det er opp til Liverpool og landslagsledelsen å bestemme når han igjen skal spille, sier Riises rådgiver Jan Kvalheim til NTB.