Riise vil ha revansje

John Arne Riise ønsker revansje for tapet på Old Trafford, og drømmer om å nå langt i FA-cupen. Benitez får skryt fra uventet hold.

John Arne Riise er klar for å rette på Liverpools bedrøvelige cup-statistikk mot Manchester United. Anfield-klubben har ikke slått laget fra Salford i FA-cupen siden januar 1921, og har således både tapet på Old Trafford for noen uker siden og flere nederlag i cupen å hevne. Blant annet finaletap i 1977 og 1996.

- Vi fortjente ikke å tape ligakampen på Old Trafford, og nå ser vi fram til å spille mot dem på hjemmebane. Vi ønsker å nå finalen, og da må vi slå dem, konstaterer sunnmøringen.

- Etter seire i våre to siste kamper, mot Wigan og Arsenal, hvor vi holdt nullen i begge, er vi i rute igjen. Vi vartet til tider opp med flott fotball mot Arsenal, mener han.

- For å vinne FA-cupen må du av og til være heldig med trekningen, men du må også slå de beste lagene. Og Manchester United er et av de beste. Jeg er glad for at vi har fordelen av hjemmebane, da det kommer til å bli stor stemning på tribunene. Det blir en flott kamp å spille i, og også en flott kamp å se på som tilskuer. Dette er utvilsomt rundens kamp.

- Vi var uheldige som tapte på Old Trafford i siste spilleminutt, men nå kan vi rette opp den feilen. For meg er FA-cupen veldig viktig, fordi jeg aldri har vært med på å komme langt i denne turneringen, avslutter han.

Ferguson skryter av Benitez
Alex Ferguson gjør noe så uvanlig som å lovprise motstanderens manager i forkant av morgendagens cupbatalje. Trass i den intense rivaliseringen mellom klubbene, ser det dermed ut til å være gjensidig respekt å spore mellom de to lags managere.

- Jeg trivdes i selskap med Benitez da vi møtte hverandre under et UEFA-seminar i sommer. Vi satt sammen på bussen på vei til møtet, og han virket som en grei og jordnær kar. Det sier mye om en persons kvaliteter når hans suksess ikke går han til hodet. Det er bra for hans spillere, siteres United-manageren.

- Dette er viktig i dagens fotball. Jeg liker ikke å se at mine spillere blir forandret på grunn av suksess, og jeg er sikker på at Benitez er enig.