Robbie testes før Birmingham

Fowler er aktuell til onsdagens kamp, hvis den fysiske formen er god nok. Rekordrask overgang for Robbie. Ligakamp mot Charlton spilles 8.februar.

Fowler aktuell til onsdag
Rafa Benitez sier at man vil teste Robbie Fowler foran onsdagens ligakamp mot Birmingham, for å se om den fysiske formen til 30-åringen er slik man ønsker.  The Kop vil i så fall ta i mot den tidligere toppscoreren med åpne armer.

- Han er en førsteklasses avslutter med så mye lidenskap for klubben, og nå må vi bare se i hvor god form han er før vi avgjør om han skal spille mot Birmingham, uttaler Rafa.

- Våre speidere mente han ville være et godt kjøp og jeg har sett ham flere ganger.  Jeg tror han kommer til å bli et stort pluss for oss.  Jeg vet han er glad for å komme hit og han har lært meg et nytt engelsk uttrykk i ”over the moon”.


Ivrig kontraktskriver
Daglig leder Rick Parry legger til at overgangen til Robbie Fowler foregikk rekordraskt, og at scouseren viste en entusiasme uten sidestykke da han nok en gang signerte for de røde.

- Jeg har aldri opplevd en overgang som skjedde så fort.  Alt ble gjort i løpet av 24 timer, og det var først og fremst fordi Robbie ønsket så sterkt å komme tilbake.  Han var virkelig desperat etter å komme hit igjen.  I Liverpool er vi alltid på utkikk etter spillere som ønsker å knytte seg til klubben, som vil spille for oss.  Jeg har aldri helt sett en slik entusiasme som Robbie viste.

- Vi håper at dette skal gi karrieren hans et løft.  Vi håper dette vil fungere, og det vil ikke mangle motivasjon fra Robbie.

- Gjennom sin karriere har Robbie vært en fantastisk målscorer.  En måljeger.  Vi håper han kan gi oss noen kvaliteter som vi ikke har for øyeblikket.


Ligakamp fastsatt
Bortekampen mot Charlton i Premier League spilles nå onsdag 8.februar, på The Valley.  Dersom noen av klubbene hadde spilt uavgjort i FA-Cupen måtte kampen ha blitt flyttet nok en gang.  Det betyr at Liverpool får en uke med tre bortekamper i ligaen, mot Chelsea 5/2, Charlton 8/2 og Wigan 11/2.