Rush tror Walcott kommer

Etter en samtale med Theo Walcott i desember, tror Ian Rush at Southamptons stortalent velger Liverpool. U18 forbereder seg til cupkamp. Info om cupbilletter.

- Jeg leste med interesse rapporter om at Southamptons Theo Walcott var på vei til Arsenal i helgen. Dersom dette skulle skje vil det komme som et stort sjokk for meg, fordi jeg har møtt gutten og vet han er en stor Liverpool-supporter.

Dette skriver Ian Rush i sin spalte i Liverpool Echo i dag. Rushy ble presentert for Walcott i forbindelse med BBC sin ”Sports Personality of the Year”-prisutdeling i desember. Walcott var da blant de nominerte til ”Årets unge spiller”.

- Han er en jordnær gutt, som vil nå langt på grunn av sine glimrende holdninger. Jeg ble gledelig overrasket over måten han omtalte Liverpool på. Han elsker klubben. Jeg spøkte med han, og sa han burde skrive under for Liverpool, og han svarte med at han ville elske å gjøre det en dag, forteller Rush.

- Rapportene sier at Arsenal er favoritter til signaturen hans nå. Jeg aner ikke om Liverpool er interesserte i å kjøpe han, men jeg vil bli overrasket dersom de ikke er det. Jeg har sett Walcott i aksjon, og han er et fantastisk talent. Jeg fikk et inntrykk av at det ikke er pengene som kommer til å bli avgjørende når han skal velge seg en ny klubb, legger den gamle storscoreren til.

Rush råder for øvrig Walcott til å bli i Southampton litt lenger, for å få en god fotballutdanning der, før han tar det neste trinnet på stigen.

- Da kan han komme til den beste fotballklubben i verden, og det er Liverpool, slår Rushy fast.

- Det er til slutt spilleren selv som bestemmer hvor han vil spille, uansett om andre klubber måtte by mer for hans tjenester, avslutter Liverpool-legenden.

Internkamp som oppladning til cupmøte
Etter å ha fått utsatt sin kamp mot Bolton i helgen, på grunn av at Lancashire-klubben skulle spille kamp i FA Youth Cup, er det nå Liverpools tur til å forberede seg til kamp i juniorcupen. Ipswich Town er motstander på Anfield torsdag kveld. Denne kampen i fjerde runde har avspark klokken 20.00 norsk tid.

Trener John Owens forteller har spillerne har forberedt seg godt foran denne viktige cupkampen. Blant annet gjennom en internkamp på akademiet i Kirkby.

- Vi spilte en internkamp på fredag ettermiddag. Det kan aldri erstatte en skikkelig kamp, men det medførte i alle fall at alle kunne være involverte. Vi inkluderte også fem av spillerne fra Melwood som holder junioralder. Det ble en fin økt, der vi fikk arbeide med en del ting, forteller Owens til Liverpool Daily Post.

Dersom Liverpool skulle klare å beseire Ipswich i denne nasjonale juniorcupen, venter Burnley i 5.runde.

Billetter til FA-cupen
Liverpool FC har mottatt 2 158 billetter til kampen i 4.runde i FA-cupen mot Portsmouth på Fratton Park søndag 29.januar. Disse billettene blir solgt til sesongkortinnehavere som har registrert FA-cupkampene mot Luton i år og Burnley i fjor på sitt fancard. Salget starter 18.januar. Fra 23.januar kan sesongkortinnehavere som kun har Burnley-kampen registrert kjøpe billetter.