Rushie stoler på Moores

Liverpools toppscorer gjennom alle tider, Ian Rush, stoler på at formann David Moores vil gjøre den riktige avgjørelsen dersom LFC skulle bli solgt.

Rushie legger ikke skjul på at han er skeptisk til ryktene om at en ny eier kan være på trappene, og i sin spalte i Liverpool Echo antyder han en motvilje til mulige amerikanske krefter på Anfield.  Det spekuleres i stadig større grad om at formann David Moores kan være i nærheten av et salg av klubben han nå eier, med spesiell vekt på interesse fra Canada og Dubai.

Klubben behøver midler til å gjennomføre planene av en ny stadion i Stanley Park, og for å holde følge med rikere konkurrenter som Chelsea og Manchester United.

- Dersom Liverpool blir solgt i nær fremtid, må vi håpe at det er noen med et nært forhold til klubben som tar over, mener Ian Rush.  – David Moores har blitt satt under stort press de siste årene, men han er en fantastisk mann og har vært en stor formann fordi han alltid har støttet sin manager.  Det har alltid vært betryggende at fansen vet at den som er på toppen lever og ånder for Liverpool, og kun ønsker det beste for klubben.

- Jeg kan ikke hjelpe for at jeg føler meg litt engstelig når jeg ser noen av de navnene som er satt i forbindelse med en overtakelse.  Jeg har lest flere rapporter som linker Liverpool til George Gillett, en forretningsmann med base i Canada.  Når du kjenner å lite til et individ fra andre kanten av verden, da er engstelse en naturlig reaksjon.

- Kanskje har ting nå forandret seg innen fotballen i den grad at det vil være en bonus dersom folk som investerer i en klubb også har følelser for den.  De vil være et stort dilemma ikke bare for Moores, men for alle som støtter Liverpool.

- Dersom man skal konkurrere med Manchester United og Chelsea, er det klart at Liverpool må tilføres enorme midler og det er ikke nødvendigvis en god ide og være pirkete dersom et betydelig tilbud blir lagt fram.

- Liverpool må gjøre det som skal til dersom de fortsatt skal hevde seg.

- Etter å ha sett overtakelser av Manchester United og Aston Villa fra amerikanske forretningsfolk, kan jeg likevel ikke noe for at jeg ikke ønsker at Liverpool skal ta den retningen dersom det ikke er siste utvei.  Liverpool har alltid vært stolt over å kunne kalle seg for en familieklubb, og dersom feil person skulle ta over kan dette stå i fare.

- Jeg vet ikke hva som skjer i Liverpools søken etter investeringer, eller hvor seriøse ryktene er, men jeg er sikker på at de fleste fans ville ønske å få inn noen som ikke bare hadde penger men også var en supporter.  Slik jeg kjenner Moores, er jeg sikker på at han ikke vil selge dersom han ikke er 100% sikker på at det var riktig for Liverpool.

- I likhet med oss andre er han en supporter, noe som gjør at jeg også stoler på at han vil ta den rette avgjørelsen.