Salif Diao prøvespiller for Charlton

Senegaleseren får en sjanse til å finne seg en ny klubb. Scott Carson neppe tilbake til Sheffield. Treningskamp mot Kaiserslautern på TV.

Liverpools senegalesiske midtbanespiller Salif Diao skal i morgen prøvespille for Charlton Athletic mot Hibernian i Skottland.

Diao har tilbrakt de to foregående sesongen på utlån hos Portsmouth og Birmingham, men begge oppholdene har blitt forstyrret av skader.

Midtbaneterrieren har spilt i begge Liverpools treningskamper så langt, men han er ikke tildelt noe draktnummer for kommende sesong.

Carson neppe tilbake til Sheffield
Ifølge Sheffield Wednesdays manager Paul Sturrock er det lite trolig at Liverpools keeper Scott Carson vender tilbake til Hillsborough stadion.

Den tidligere utlånsspilleren har sjøl sagt at han er interessert i en retur, og ifølge Sturrock vil det blitt tatt en avgjørelse i løpet av morgendagen.

Men han er ikke optimistisk.

- Det ser ikke ut til at vi får ham, sier Sturrock, som understreker at det alltid har vært deres plan å signere den talentfulle keeperen.

Treningskamp på TV
Apropos treningskamp, er det nå klart at Liverpools møte med Kaiserslautern også vil bli sendt på den skandinaviske versjonen av Eurosport, ikke bare i de britiske sendingene.