Sami tror Birmingham tørster etter hevn

Hyypiä tror ikke Birmingham har glemt ydmykelsen i februar, da de røde banket de blå hele 7-0. Nå ber han sine medspillere være på tå hev. Bellamy må gi tilbake kapteinsbindet.

Sami Hyypiä går nå ut og advarer sine Liverpool-kolleger mot at de kommer til å møte et Birmingham-mannskap som higer etter revansje når de to lagene møtes i ligacupen onsdag kveld. Finnen var som kjent med på å ydmyke blåtrøyene i februar, da de røde vant hele 7-0 på St Andrews i kvartfinalen i FA-cupen.

Midtstopperen tror Birmingham-spillerne er oppsatte på å få hevn for den kvelden.

- De av deres spillerne som tok del i FA-cupkampen i februar vil huske 7-0 tapet, og de vil være giret opp for revansje. De vil nok kjempe med nebb og klør, og Steve Bruce vil nok gi klar beskjed om at de ikke må slippe inn et par tidlige mål, slik de gjorde mot oss sist, uttaler Hyypiä til Press Association.

- Vi var kanskje heldige som fikk to raske mål den gangen, men vi var motiverte for kampen og bestemte oss for å gå ut i hundre. Det fikk vi betalt for. Vi gjennomførte den kampen med stil, og gjorde noen glimrende mål. I tillegg slapp vi aldri Birmingham til.

- Men dette er ligacupen, og det blir en helt annen kamp. De vil ha hevn for forrige sesongs tap, i tillegg til at de ønsker å avansere i turneringen selv. Jeg er helt sikker på at det blir langt tøffere denne gangen.

Liverpool-manger Rafael Benitez vil trolig bruke noen av sine reserver igjen i denne kampen, og en kar som Craig Bellamy kan få sjansen til å starte igjen etter leggskaden som har holdt han utenfor den siste tiden. Det er ikke usannsynlig at waliseren og Robbie Fowler vil utgjøre spisduoen, dersom Rafa velger å spare Peter Crouch og Dirk Kuyt til helgens kamp mot Arsenal.

Bellamy uten kapteinsbind
Mens vi snakker om Bellamy, så er Liverpool-spissen blant de 25 i Wales-troppen til neste tirsdags privatlandskamp mot Liechtenstein i Wrexham. Men etter å ha vært kaptein for Wales i de to foregående kampene, må han nå gi kapteinsbindet tilbake til Ryan Giggs igjen.

- Jeg var veldig godt fornøyd med Craigs bidrag som kaptein i de to siste kampene. Han var som et friskt pust, og tok virkelig tak etter at vi tapte 5-1 mot Slovakia i den første kampen, uttaler landslagssjef John Toshack.

- Jeg vet han har stått over noen Liverpool-kamper nå, men han er tilbake i trening og jeg ser frem til å se han i aksjon i Wrexham. Formen hans har vært god, og ingen spillere de siste 20 årene har minnet meg mer om Kevin Keegan enn han. Han er en konstant trussel med sine stadige løp, og han er veldig lik min gamle spisspartner fra Liverpool-dagene, er skussmålet Toshack gir Bellamy.

- Når Ryan Giggs nå returnerer til landslagsspill etter skade, er det imidlertid helt naturlig at han får tilbake kapteinsbindet, mens Craig gjenopptar sin rolle som vise-kaptein, avslutter Toshack.

Dommere i de to neste kampene
Howard Webb er pipeblåser når Liverpool møter Birmingham i ligacupen på St Andrews onsdag kveld, mens unge Mark Clattenburg skal lede Arsenal v Liverpool kommende søndag.