Samtaler med ny investorgruppe

Sky Sports skriver at Liverpool skal være i samtaler med en ny potensiell investorgruppe, ledet av tidligere Oxford-formann Robin Herd. Rapporter antyder at Formel 1-giganten Jordan står bak.

I følge Sky Sports sitt nettsted skal en ny potensiell investor føre samtaler med daglig leder Rick Parry. Det skal dreie seg om den tidligere formannen til Oxford United, Robin Herd.

Herd, som er mannen som designet Concorde-flyet, skal i følge rapportene til Sky Sports sitt nettsted møte Parry i dag for å diskutere en mulig investering i Liverpool FC videre. Parry skal videre ha kalt inn til et ekstraordinært styremøte for å diskutere tilbudet innad. Tabloidavisen Sunday People skal ha kommet med de samme rapportene i går.

Herd skal representere ”europeiske investorer” som skal være interesserte i å bidra med penger både til spillerkjøp og til finansiering av Liverpools nye stadionanlegg. Sky Sports skriver at investeringen skal skje uten at det forrykker den nåværende maktbalansen på Anfield, der formann David Moores som kjent sitter med kontrollen.

Rapportene forteller at denne nye investorgrupperingen skal være villig til å skyte inn £180M, og at det allerede har vært kontakt mellom partene en god stund. Enkelte kilder hevder at Herd representerer Formel 1-giganten Jordan i denne saken.