Seks mann ute mot West Ham

Liverpool må klare seg uten fire forsvarere og to midtbanespillere mot West Ham. Reina spent foran en ny ligasesong.

Liverpools spillertropp returnerte til Melwood etter hjemkomst fra Kiev i natt, hvor de overnattet i de nybygde overnattingsrommene som har blitt en del av klubbens treningsanlegg. I løpet av dagen skal Momo Sissoko og Stephen Warnocks skader undersøkes grundig. Blant annet skal duoen gjennom røntgenundersøkelser.

Det er fortsatt ikke offentliggjort noen konkrete diagnoser for Sissokos kneskade og Warnocks skadde ankel. Rafael Benitez krysser imidlertid fingrene for at duoen ikke blir satt på sidelinja i mer enn to uker.

- Det verste som skjedde i går var skadene på Stephen og Momo. Begge vil være satt ut av spill en tid fremover, siteres manageren i Liverpool Echo.

Liverpool har nå seks førstelagsspillere på skadelista, inkludert fire forsvarsspillere. Det betyr i klartekst at de røde må klare seg uten Jamie Carragher, John Arne Riise, Gabriel Paletta, Stephen Warnock, Mohamed Sissoko og Harry Kewell når West Ham gjester Anfield til sesongens første hjemmekamp lørdag ettermiddag.

Reina føler at han fortsatt har mye å bevise
Trass i at han er det klare førstevalget som Liverpools burvokter, sier Jose Reina til Liverpool Echo i dag at han føler at han fortsatt har mye å bevise i klubben. Nå er han klar til å ta fatt på sin andre ligasesong på Merseyside. Det er en kjent sak at det andre året i en ny klubb ofte er det vanskeligste å takle.

- Det er viktig at jeg opprettholder nivået fra i fjor, og at vi stadig forbedrer oss som lag. Jeg tror det er en del folk som fortsatt ikke er overbevist om mine kvaliteter, sier den tynnhårede spanske keeperen.

- Den første sesongen handlet mye om å lære engelsk fotball å kjenne, og etablere seg i Premier League. Det er i den andre sesongen du liksom skal vise hvor god du virkelig er. Jeg føler at det er viktig å beholde roen nå, og vise at jeg kan spille stabilt på et høyt nivå.

- Kampen mot Maccabi Haifa i Kiev ble vanskelig for oss, ettersom vi møtte et godt lag med dyktige og talentfulle angrepsspillere. Her i Liverpool vet keeperene at de vil være arbeidsløse mye av tiden, men plutselig skjer det noe, og da er det viktig å være på hugget.

- Dersom du bare må foreta to redninger i løpet av en kamp, så er det viktig at du gjør nettopp det – og hindrer mål. Jeg er fornøyd med redningen jeg gjorde på tampen av gårsdagens kamp. Men jeg gjorde bare jobben min. Vi visste dette var en av de viktigste kampene denne sesongen, kanskje den aller viktigste, fordi det var helt avgjørende for oss at vi kvalifiserte oss til gruppespillet. Vi ville ha gått glipp av så mange store kamper ved å tape mot Maccabi, konstaterer målvakten.