Ser mot Pennant

Liverpools transferkarusell fortsetter, og Rafael Benitez skal nå rette blikket vekk fra Daniel Alves og mot Jermaine Pennant. Dette kan også åpne for kjøp av Dirk Kuyt.

Liverpool Echo avviser rapporter fra Spania om at de helrøde skal være nære en avtale som vil bringe Daniel Alves fra Sevilla og til Anfield.  På baksiden av dagens avis skriver Chris Bascombe at Rafael Benitez så godt som har gitt opp å gjøre en avtale med presidenten til Sevilla, som nekter å akseptere det siste tilbudet fra LFC.

Rafa håper nå isteden å sikre seg Jermaine Pennant for om lag £3,5M fra nedrykkede Birmingham.  Rykter sier at høyrevingen allerede har vært på Merseyside for å se på forholdene og er svært villig til å spille for Liverpool.  Spilleren har vært involvert i flere disiplinærsaker tidligere, men manageren tror at han i likhet med Craig Bellamy vil være topp motivert i utfordringen det er å komme til en klubb som spiller regelmessig i Champions League.

Dersom Liverpool lykkes med å sikre seg Pennant vil man ”spare” penger i forhold til et kjøp på et tosifret antall millioner pund for Alves.  Disse midlene vil bli brukt i søken etter ytterligere en angriper, hvor Dirk Kuyt er øverst på ønskelisten.

Pre-season for de spillerne som ikke har deltatt i VM starter allerede førstkommende mandag, og Rafa vil være oppsatt på å få ordnet flest mulig spilleroverganger så fort som mulig.