Sesongen kan være over for Momo

Liverpool Daily Post tror sesongen er over for Mohamed Sissoko, og flere engelske aviser konstaterer i dag at skaden kan bety slutten for afrikanerens fotballkarriere.

Flere engelske aviser skriver i dag at sesongen antageligvis er over for Mohamed Sissoko, og både The Independent, The Guardian, The Daily Telegraph og The Times antyder at det er fare for at øyeskaden afrikaneren pådro seg mot Benfica kan sette en stopper for hele fotballkarrieren hans.

Liverpool Daily Post frykter også at Sissokos karriere kan være over, etter gårsdagens pessimistiske diagnoser fra legene i Portugal. ”Sissoko er nesten helt sikkert ute for resten av sesongen, og man er virkelig bekymret for at 21-åringen vil miste synet på det ene øyet, noe som vil være slutten på hans fotballkarriere”, skriver morgenavisen i Liverpool i dag.

Lokalavisen slår fast at en definitiv prognose ikke kan bli gitt før hevelsen rundt og i øyet har gått ned. Sissoko ankom John Lennon-flyplassen i Liverpool i går kveld, sammen med klubblege Mark Waller og en fysioterapeut.

En talsmann for Liverpool FC bekrefter at man nå vil få en spesialist på Merseyside til å se nærmere på skaden i dag. Det er ikke ventet at klubben vil komme med ytterligere opplysninger om tilstanden til Sissoko før det er foretatt ytterligere undersøkelser og scans av skaden.