Sevilla håper å beholde Alves

Trener til brasilaneren tror at spilleren vil ha en profesjonell innstilling, uansett hvem han spiller for neste sesong. Hvorfor Dietmar Hamann gjorde kuvending.

Uvisst over drømmeovergang
Daniel Alves har ikke lagt skjul på at han gjerne forlater Sevilla til fordel for en større klubb, og da i klartekst Liverpool FC.  Signaler fra Spania tyder imidlertid på at høyreflanken ikke vil skape problemer dersom klubbene ikke blir enige, og at han vil fortsette sin karriere for klubben som fikk en bra 5.plass i La Liga forrige sesong.


Dette er også noe som trener Juande Ramos forsterker:  - Det er normalt for en spiller å drømme om å gå til en stor klubb, men han har et profesjonelt hode.  Han vil gi hundre prosent for denne klubben.

Liverpool skal i følge rapportene ha fått avvist to tidligere bud på Daniel Alves, og spørsmålet er om Rafael Benitez vil gå inn en tredje gang etter at man har fått inn nye midler på Anfield de siste dagene etter å ha enten solgt eller lånt ut spillere.


Didi etter sin u-sving
Sommerens mest omtalte tverrvending så langt førte til at Dietmar Hamann først forlot Liverpool til fordel for Bolton, for så å angre seg og skrive under for Manchester City.  Med nr.21 på ryggen hadde tyskeren denne forklaringen på hvorfor hans opphold i Bolton ble så kortvarig.

- Jeg hadde blitt enig med Bolton, men jeg forstod raskt at å gå til dem ikke ville være den rette overgangen for meg, forklarer 32-åringen.  – Jeg fortalte Bolton med en gang hvordan jeg følte det og de forstod min avgjørelse.

- Da jeg ble klar over rapporter i pressen som antydet at City var interessert i meg, så jeg på det som spennende og visste at det var dit jeg ønsket å gå.  Jeg er glad for at det hele har løst seg så raskt.

- Jeg trivdes virkelig under de syv årene jeg var i Liverpool og ønsker å takke alle som har forbindelse med klubben fordi at de ønsket meg velkommen fra første dag.  Alt tar imidlertid en slutt og jeg ser nå fram mot en ny utfordring her i City.