Shankly-aften på Anfield

Det er i år 25 år siden manager-legenden Bill Shankly døde. Dette markeres med en stor Shankly-aften og boklansering på Anfield siste fredagen i september.

Alle medlemmer av supporterklubben som befinner seg i Liverpool i forbindelse med bortekampen mot Bolton i slutten av september, bør legge merke til at det arrangeres en spesiell ”Shankly-aften” på Anfield kvelden før kampen, fredag 29. september.

Arrangementet markerer at det er 25 år siden den legendariske manageren døde, og i den forbindelse lanserers også boken ”The Real Bill Shankly” i Shankly Suite på Anfield. Boken er skrevet av Shanklys barnebarn, Karen Gill.

Det ligger an til en skikkelig festkveld på Anfield, med god mat og mye mimring rundt den karismatiske manager-legenden. Listen over gjestetalere inneholder blant annet navn som Ron Yeats og Phil Thompson. Yeats, som nylig gikk over i pensjonistenes rekker, var midtstopperklippen som Shankly bygde sitt fotballimperium rundt, mens Thompson var en av de siste storspillerne Shanks avlet frem før han trakk seg som manager for Liverpool FC.

Det koster £75 å delta på dette stilfulle arrangementet på Anfield. For dette får man servert en treretters middag i Shankly Suite, samt at man får et signert eksemplar av Gills rykende ferske bok på kjøpet.

Interesserte kan kontakte Heathcotes på Anfield for mer informasjon om arrangementet, og eventuell påmelding. Dette kan gjøres på telefon 0044-151-263-7744.

- Dette tror jeg blir en alldeles storartet kveld, der vi kombinerer god mat med flotte minner om en stor mann. Det er fantastisk at Shanklys barnebarn, Karen Gill, vil kaste glans over kvelden med historier om Bill Shankly som ingen har hørt før. Vi får også besøk av Liverpool-legendene Ron Yeats og Phil Thompson. Vi er henrykt over samarbeidet med bokforlaget Trinity Mirror, som nå utgir denne nye boken om Shanklys bemerkelsesverdige liv, uttaler salgssjef Tom Cassidy hos Heathcotes på Anfield.