Sissoko får behandling i London

Mohamed Sissoko får nå behandling av Englands beste øyespesialister i London. Alan Hansen roser Steve Finnan. Gi din stemme til Carra.

Mohamed Sissoko blir nå behandet av øyespesialister i London. Det opplyser ettermiddagens utgave av Liverpool Echo. Afrikaneren reiste til hovedstaden sent i går kveld. Echo skriver nå at man frykter at 21-åringen vil miste synet helt på sitt høyre øye, noe som i så fall vil bety slutten for midtbanespillerens fotballkarriere.

Avisen beretter at landslagsspilleren fra Mali ikke har sett på øyet i det hele tatt etter at netthinnen ble skaden av Betos høye spark, og slår fast at han ikke vil spille mer denne sesongen. Liverpools sportslige ledelse krysser nå fingrene for at situasjonen ikke blir verre, og man håper på litt mer positive signaler når øyespesialistene i London har fått sagt sitt etter at hevelsene rundt og i øyet har gått ned.

Echo skriver at det ikke går an å komme fram til noen entydig diagnose på dette stadiet, grunnet de sterke hevelsene og blødninger.

- Vi ønsker ikke å være for pessimistiske, ettersom det er for tidlig å slå fast noe som helst. Momo trenger nå vår støtte, og den beste behandlingen han kan få, uttaler Liverpools daglige leder Rick Parry til lokalavisen.

- Hans høyre øye er helt gjenklistret, og det har vært vanskelig for legene å fastslå hvor stor skaden er på grunn av hevelsene og blødningene, legger han til.

- Det er for tidlig til å komme med noen bastante konklusjoner. Selvsagt er dette en veldig traumatisk hendelse for Momo, og klubben har fortløpende kontakt med hans familie og hans representanter. Det dreier seg om en veldig stygg skade, slår han fast.

- Han er nå i London, og får behandling av de beste spesialistene i landet, avslutter Parry.

Echo skriver at legene i Portugal var svært pessimistiske, og ga Sissoko bare 20-30% sjanse til å gjenvinne synet på det skadde øyet.



Hanser roser Finnan
Tidligere Liverpool-stopper Alan Hansen hyller i dag Steve Finnan som den beste høyrebacken i Premier League, etter at iren har hatt en enestående god sesong så langt. Fotballkommentatoren er spesielt imponert over Finnans fremskritt de siste månedene, og mener at han fortjener mye mer skryt enn han får.

- Steve har gjort enorme fremskritt i løpet av de siste 18 månedene. Jeg kommer ikke på noen bedre høyreback i Premier League for øyeblikket, skriver den tidligere forsvaren i sin spalte i LFC Magazine.

- Han har spilt utmerket hele sesongen, uten å ha fått særlig med kreditt for det. Det er bare å følge hans prestasjoner fra kamp til kamp, og du ser fort hvor god han er. Jeg har alltid ment at Finnan var god med ballen, men han har blitt merkbart bedre defensivt etter at han kom til Liverpool. Dette har medført at han også har fått styrket selvtillit.

- Går vi tilbake til i fjor, da Carragher ble flyttet inn som høyreback, virket det som om høyrebacken ville bli en problem-posisjon for Liverpool. Det er i alle fall ikke tilfellet lenger, og det må Finnan ta æren for. Noen ganger når folk ikke er sikre på om du klarer jobben, vil det påvirke spilleren. Det motsatte skjedde med Finnan. Han har bare blitt sterkere av dette, og spiller nå bedre for hver kamp som går.

Stem på Carra!
Liverpoolfc.tv oppfordrer i dag alle Liverpool-supportere til å stemme på Jamie Carragher som ”Rundens spiller” i 5.runde i FA-cupen. Liverpools visekaptein er en av fem kandidater til tittelen, og man kan stemme på FA sin offisielle webside helt frem til 27.februar. For øyeblikket er det Manchester Citys 17-år gamle stjerneskudd Micah Richards som leder avstemningen. Stemmer man før middagstider kommende fredag er man for øvrig med i trekningen om billetter til en valgfri kamp i 6.runde, forutsatt at man har postadresse i Storbrittannia.