Sissoko muligens tilbake mot Everton

Sissoko klarer trolig å bli friskmeldt i tide til lørdagens Merseyside-derby. Riise og Carragher har ikke mer enn 50% sjanse til å rekke kampen. Gerrard er verdens beste spiller, ifølge Crouch.

Chris Bascombe skriver i dagens utgave av Liverpool Echo at Momo Sissoko sannsynligvis blir skadefri i tide til å rekke oppgjøret borte mot Everton på lørdag. Da er Jamie Carragher og John Arne Riise langt mer tvilsomme. Duoen er ennå ikke tilbake i trening.

Sissoko har gjort størst fremskritt etter leddbåndskaden han pådro seg i venstre kne i Champions League-kvalifiseringen. Rafael Benítez håper at afrikaneren kan bli friskmeldt etter hans kjappe rekonvalesens.

Større bekyrming volder ankelskadene til Carragher og Riise. Ingen av disse er leget helt ennå. Carragher får vite på onsdag om han kan komme nærmere et comeback og dermed ha en realistisk sjanse å være aktuell mot Everton.

Riise, som fremdeles får behandling på Melwood, meldte i går forfall til Norges landskamp på onsdag mot Moldova. Liverpool insisterer på at det ikke fantes noen sjanse at backen kunne bli frisk til til å spille landskampen.

På nåværende tidspunkt har verken Carragher eller Riise mer en 50% sjanse til å rekke Merseyside-derbyet.

Benítez er også spent på om alle hans landslagsspillere vil komme helskinnet tilbake på Melwood på torsdag, etter diverse landskamper de neste to dagene.

Landslagsperioden kunne ikke komme på et verre tidspunkt for Liverpool, med bortekamper mot Everton, PSV Eindhoven og Chelsea den kommende uken.

- Gerrard er verdens beste spiller
Peter Crouch har bare rosende ord om sin lagkamerat og landslagskollega Steven Gerrard. Liverpool-kapteinen var en av banens beste i 5-0-seieren mot Andorra på Old TraffordVi kommer tilbake med mer.
- Han kan nærmest gjøre alt som fotballspiller, uttaler Crouch om 26-årinen.

- Rafa Benítez tror at han kan bli bedre. Hvis han gjør det, vil han bli et skremmende syn.

- For meg har han vært den beste spilleren i verden i lang tid. Jeg synes han var god da jeg først kom til Liverpool, men han er enda bedre når du ser ham på trening.

- Han kan gjøre alt. Han kan sentre, han kan takle, han kunne trolig ha stått i mål mot Andorra!

- Han hjalp meg med å finne meg til rette i Liverpool helt fra begynnelsen av. Jeg har ikke et vondt ord å si om ham. Han er en topp spiller og han er en topp mann også. Han gjør bare det en kaptein skal gjøre. Han har hjulpet meg veldig med å heve mine prestasjoner.