Sissoko og Fowler på skadelisten

Mohamed Sissoko skadet ankelen under spill for Mali i helgen, og har ikke vært i stand til å trene denne uken. Robbie Fowler sliter med ryggen før Blackburn-kampen.

Til tross for positive tilbakemeldinger på skadesituasjonen til Dirk Kuyt og Daniel Agger, har Rafael Benitez mer enn nok skadebekymringer før møtet med Blackburn på Anfield lørdag. De to siste som er rapportert skadet er Mohamed Sissoko og Robbie Fowler.

Liverpool Echo skriver at Sissoko sliter med et ankelproblem som har hindret han fra å trene etter at han returnerte fra landslagsoppdrag for Mali etter helgen.  

- Vi har et problem med Momo, som har skadet ankelen sin. Han har ikke vært i stand til trene etter at han kom tilbake fra Mali-kampen, bekrefter manageren.

Fowler sliter med ryggen
Benitez følger også situasjonen til Robbie Fowler med spenning og en viss grad av bekymring. Spissen måtte trekke seg fra spill i miniderbyet tirsdag på grunn av smerter i ryggen.

Manageren venter nå spent på rapporter fra de andre spillerne som returnerer til Melwood etter landskamper i dag, og krysser fingrene for at han slipper flere dårlige nyheter.

- Positivt at Bellamy var kaptein
Rafa mener ellers at det er positivt for Craig Bellamy og Liverpool at spissen fikk kapteinsvervet for Wales i de to siste landskampene. Spanjolen tror nemlig dette også vil ha en positiv effekt på klubbkarrieren til spilleren.

- Det var et godt valg av Wales og utnevne Craig til kaptein. Det viser at han er en spiller som kan ta ansvar, sier Benitez til Liverpool Echo.