Sissoko og Gerrard slipper straff

Steven Gerrard og Mohamed Sissoko kommer ikke til å straffes av FA etter at duoen var involvert i to kontroversielle situasjoner i gårsdagens kamp mot Bolton. Diouf glad for å stoppe kjeften på Carragher.

Bolton-manager Sam Allardyce mente at både Steven Gerrard og Mohamed Sissoko burde vært utvist for stemplinger på henholdsvis Kevin Nolan og El-Hadji Diouf i gårsdagens 2-2-oppgjør. Stikk i strid med sin sjef så gikk Kevin Nolan ut og fastslo at hendelsen som involverte han og Steven Gerrard var et uhell. Liverpool-kapteinen har i etterkant også hevdet sin uskyld. TV-bilder viser imidlertid at situasjonen med Sissoko og Diouf var noe mer tvilsom.

I kveld bekrefter FA at både Steven Gerrard og Mohammed Sissoko slipper sanksjoner fordi dommer Mark Clattenburg har meddelt i sin kamprapport at han så begge situasjonene.  I henhold til FIFAs regler så kan ikke FA straffe spillere i etterkant ved bruk av videobevis dersom kamplederen så hendelsen(e) under kampens gang.
- Dommer Mark Clattenburg har bekreftet til oss at han så begge episodene i løpet av kampen, uttaler en talsmann for FA.

Diouf glad for å stoppe kjeften på Carragher
El-Hadji Diouf sendte Bolton i føringen med 2-1 på Reebok Stadium, og senegaleseren avslører hvor glad han er for ha nettet mot tidligere lagkamerater siden Jamie Carragher visstnok skal ha slengt flere bemerkninger til ham under kampen.
- Noen ganger liker ikke folk meg på banen, men jeg er en dårlig taper og jeg ønsker å vinne hver gang, uttaler Diouf til bwfc.co.uk.
- Liverpool-kampen var en stor kamp fordi vi trengte å reagere etter kampene mot Sunderland og Manchester United.
- Jeg har et stort lynne og jeg liker ikke når noen snakker til meg. Jeg ba Carragher om å vente med det fordi jeg kom til å score, og det gjorde jeg.