Sissoko vil få nedsatt syn på høyre øye

Portugisiske leger sier i kveld til Reuters at Mohamed Sissoko vil få nedsatt synsevne på sitt høyre øye. Hvor mye redusert synet blir vet man ikke ennå. Sissoko er nå utskrevet fra sykehuset.

Mohamed Sissoko har tapt noe av synsevnen på sitt høyre øye etter at han ble sparket rett på netthinnen av Benficas Beto i går. Det bekrefter en talsmann for sykehuset i Lisboa i kveld.

Midtbanespilleren ble utskrevet fra CUF-sykehuset i den portugisiske hovedstaden i ettermiddag, og satte deretter umiddelbart kursen hjem til Merseyside, opplyser doktor Joao Paco til Reuters i kveld.

- De nøyaktige prognosene for skaden er taushetsbelagt, men hans syn kommer til å bli svekket på høyre side. Om synsevnen på høyresiden blir 20% eller 80% redusert er umulig å si på det nåværende tidspunkt. Det er for tidlig. I løpet av 2-3 døgn vil man kunne si mer om dette, sier den kliniske direktøren ved det portugisiske sykehuset til nyhetsbyrået.

- Skaden på øyet var en traumatisk opplevelse for pasienten, men det er ingen tydelig ødeleggelse av strukturen i øyet, legger han til.

Paco kunne også fortelle at Benfica-spilleren Beto fulgte utviklingen til Sissoko mens han var innlagt på sykehuset, og var forferdet over omfanget av skaden.