Sissokos øyeskade helt leget

I et intervju med liverpoolfc.tv avslører Momo Sissoko at synet på øyet han skadet i fjor nå er 100% bra igjen. Afrikaneren jakter fortsatt sin første Liverpool-scoring.

Etter godt og vel ett år i Liverpool synes Mohamed Sissoko fortsatt at det er et privilegium å ankomme Anfield og få gå ut på gressmatta og spille foran supportere han beskriver som fantastiske. Men en ting har han ikke helt klart å venne seg til; været!

- Det beste med Liverpool er å høre fansen synge navnet ditt. Jeg er veldig lykkelig i klubben, og trives godt sammen med mine lagkamerater, sier han i et intervju med liverpoolfc.tv.

Sissoko har fortsatt ikke klart å finne nettmaskene i helrødt, men det bekymrer han ikke nevneverdig.

- Jeg ønsker å score, men det viktigste er å spille bra og vinne hver kamp. Jeg er ikke spesielt opptatt av scoringer. Jeg ønsker kun å vise for alle at jeg spiller bra, sier han.

Ellers avslører Momo at Blackburns Robbie Savage er den tøffeste motstanderen han har møtt i Premier League.

- Jeg liker faktisk å spille mot han. Han har en slik oppofrende spillestil.

Midtbanespilleren avslører også at han er overtroisk, og alltid setter venstre bein på banen først når han løper ut av garderoben. Dette er noe han har gjort helt siden guttedagene.

Det har vært mye skriverier omkring de mange gule kortene Sissoko pådrar seg, med sin tøffe spillestil og susende taklinger.

- Du pådrar deg en del kort som sentral midtbanespiller. Jeg kjemper om hver ball, og kommer ikke til å forandre spillestil. Jeg tenker ikke så mye på det. Alt jeg ønsker er å spille fotball, trives på fotballbanen og vinne mange titler, sier afrikaneren som ikke har mindre enn 14 søsken.

Han hadde muligheten til landslagsspill både for Mali og Frankrike, men valgte førstnevnte.

- Jeg bestemte meg for å spille for Mali, for det er der mitt hjerte ligger.

Sissoko forteller ellers at øyeskaden han pådro seg mot Benfica i fjor har blitt mye bedre, noe han er veldig lettet over.

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg spiller fotball igjen, og ikke minst at jeg spiller for Liverpool. Synet mitt er faktisk tilbake til 100% nå, opplyser han.