Siste: Xabi har strukket leddbånd

Xabi Alonso har fått resultatet av sin røntgenundersøkelse, og både klubb og spiller har håp om at han blir spilleklar til FA-Cup finalen.

Dette er meldingen som pressesjef Ian Cotton i Liverpool sendte ut i ettermiddag:

"En røntgenundersøkelse i dag har bekreftet at Xabi har forstrukket et leddbånd i ankelen.  Han vil nå motta intensiv behandling på Melwood og vi har håp om at han vil være tilgjengelig til FA-Cup finalen på lørdag."

Dette sa Xabi Alonso til Liverpool Echo tidligere i dag:

Liverpools elegante midtbanespiller sier at han ser lysere på sine sjanser til å bli frisk til FA-Cup finalen enn da skaden oppstod på Fratton Park i går, men at han ikke vil vite noe endelig før i morgen.  En kunne se i kampen mot Portsmouth at Xabi hadde en vridning da han skulle lande etter et forsøk på å kotrollere ballen, men raskt fikk trukket til seg beinet slik at han ikke fikk full tyngde på ankelen.

- Jeg føler meg ikke så verst og jeg håper at det ikke er noe alvorlig, sa Alonso før han fikk fysikalsk behandling i dag.

- Jeg vil ikke få vite noe før jeg har vært til røntgenundersøkelse, men jeg krysser fingrene.  Da det skjedde var jeg bekymret, men jeg føler meg mer optimistisk nå.  Jeg har en positiv følelse angående mine sjanser til å bli klar til lørdag.

- De neste 24 timene vil være som et mareritt, men jeg vil prøve å forholde meg rolig.