Skadefritt mot United

Bare langtidskadde Harry Kewell er uaktuell mot Man United da Robbie Fowler også er friskmeldt, men de røde kan snart få et keeperproblem ettersom David Martin er blitt skadet.

Etter at Liverpool har hatt en rekke erfarne spillere ute i de to siste kampene mot Blackburn og Bordeaux, kan Rafa Benitez ta med seg en nesten skadefri tropp til Old Trafford på søndag.  Dirk Kuyt og Momo Sissoko viste i Frankrike at de er klare etter sine ankelskader, selv om Momo fikk en smell mot slutten av kampen.  Det skal imidlertid ikke by på nevneverdige problemer for afrikaneren. 

Rafa Benitez friskmeldte Steven Gerrard i går, og Daniel Agger vil også være tilgjengelig med en form for skinne for å beskytte sin brukne hånd.  Nå er også Robbie Fowler vekk fra behandlingsbenken med en øm rygg.

Dermed gjenstår bare Harry Kewell, ettersom australieren ikke er ventet tilbake før utpå nyåret etter å ha gjennomført tre operasjoner i sommer på ankel og lyske.

Liverpool og Rafa Benitez kan imidlertid stå foran et keeperproblem de nærmeste ukene.  Jerzy Dudek starter en karantene etter kampen mot Manchester United, etter at han fikk tre kampers suspensjon etter en reservelagskamp mot Everton.  Polakken er imidlertid også blitt anklaget fra FA for ikke å ha forlatt banen på høvelig måte og risikerer utestengelse i ytterligere en kamp eller to.  Med Chris Kirkland og Scott Carson på utlån betydde det at unge David Martin ville ha vært reservekeeper for Pepe Reina.

I gårsdagens reservelagskamp mot Middlesbrough fikk imidlertid Martin en smell i hofta, og pådro seg i tillegg en lettere hjernerystelse, slik at juniorkeeper Dave Roberts synes å måtte sitte på førstelagsbenken.  Det gjenstår å se om Benitez vil hente inn en mer rutinert keeper på kort sikt.