Skadeproblemer for Portsmouth

Liverpools neste motstander mangler backer. John Barnes mener at dagens Liverpool passer best i Europa. Flere spillere linket til Anfield.

To venstrebacker skadet
Portsmouth tapte 0-1 mot Newcastle i går, og mannskapet til Harry Redknapp fikk i tillegg ytterligere skadeproblemer foran møtet på Anfield førstkommende onsdag.  Fra før har man spissene Andy Cole og Lomanu Lua-Lua skadet, i tillegg til høyrebacken Glenn Johnson.  På St. James’ måtte Dejan Stefanovic ut ved pause og skal i dag gjennomgå en kneoperasjon, mens erstatteren Matthew Taylor fikk en leggskade.  Taylor er ikke forventet å bli klar til kampen mot Liverpool.

- Vi har skadeproblemer, slår Redknapp fast.  – Jeg vet ikke hva vi skal gjøre foran kampen mot Liverpool, og det er bekymringsfullt.

Liverpool på sin side har også et halvt dusin med midtbanespillere eller backer skadet, da Momo Sissoko og Harry Kewell er langtidskadet, Mark Gonzalez, Stephen Warnock og Xabi Alonso er ute i 1-3 uker, mens Fabio Aurelio heller ikke er ventet å være spilleklar.


Barnes om Liverpool
Den tidligere stjernespilleren John Barnes har uttalt seg om dagens Liverpool, og sier at de røde mangler stabilitet og i beste fall kan bli nummer fire i årets Premier League.

- Det er interessant å se hvor bra de gjør det i Europa og jeg antar at deres måte å spille på passer bedre i Champions League, fortsetter Barnes.

- Det er veldig vanskelig.  Hva du ønsker fra et lag er stabilitet, og det er der det svikter for Liverpool siden når de spiller bra så spiller de virkelig bra.

- For å si det slik, Arsenal på sitt beste er bedre enn Chelsea, men de har ikke stabiliteten og derfor er Chelsea det beste laget.  Chelsea spiller stabilt på et høyt nivå, og det er nøkkelen.


Keeper hevder interesse
Keeperen til Livorno, Marco Amelia, vurderer å skrive ny kontrakt med sin klubb og passer samtidig på å informere alle om at han er usikker på sin fremtid.  Ifølge Amelia skal Liverpool være en av de klubbene som har fattet interesse for ham.

- Markedet?  Det er sant at det er kontakt fra England og så vidt jeg vet er det Liverpool som er mest interessert, hevder Amelia.

Ipswich’ 18-årige angriper Billy Clarke er også blitt linket til Liverpool, og en prislapp på £1.6M er blitt nevnt.  Everton skal være en av flere andre klubber som følger spissen.