Skader for England

Michael Owen er ute av VM, mens Gary Neville og Rio Ferdinand har vært til sjekk, noe som kan påvirke Liverpools spillere. Jerzy Dudek frastjålet medaljene.

Owen ute i fem måneder
En røntgenundersøkelse i dag bekreftet at Michael Owen har skadet korsbåndet i det ene kneet, og angriperen vil være ute av spill i fem måneder.  Med Owen ute av VM kan det gjøre at Peter Crouch får en plass ved siden av Wayne Rooney på topp for England, eller at man velger å benytte fem spillere på midtbanen og lar Steven Gerrard få en mer fri rolle.

Gary Neville skal også ha en ny sjekk av skaden som har holdt ham ute av sluttspillet så langt, mens Rio Ferdinand ble byttet ut med smerter i lysken mot Sverige.  Jamie Carragher har erstattet Neville på høyrebacken, og scouseren vil også være aktuell som en eventuell erstatter for Ferdinand i midtforsvaret.


Ubudne gjester
Jerzy Dudek er blitt frastjålet verdier for mer enn en million kroner fra sitt hjem på Wirral, mens keeperen selv har vært på ferie.  Bl.a. har tyven(e) tatt med seg polakkens sorte Porche.  Verre for Jerzy er imidlertid at han er blitt frastjålet en rekke utmerkelser og minner, som bl.a. vinnermedaljen fra Istanbul og mer enn 100 trøyer som 33-åringen har samlet på gjennom en rik karriere.