Skader på Garcia og Aurelio

Rafael Benitez bekrefter at Luis Garcia og Fabio Aurelio pådro seg skader i kampen mot Kaiserslautern, og at spillerne vil bli undersøkt nærmere i Sveits i morgen.

Dagens treningskamp mot Kaiserslautern kan vise seg å ha blitt en kostbar affære for Liverpool med tanke på skader. To av innbytterne i andre omgang, Fabio Aurelio og Luis Garcia, pådro seg nemlig smeller og måtte byttes ut igjen. Da hadde manager Rafael Benitez kun keeper Jose Reina og allerede utbyttede Robbie Fowler til rådighet av de spillerne som var innmeldt i troppen til kampen.

Først i morgen vil man få svar på hvor alvorlig skadene til de to kreative spillerne er. Både Garcia og Aurelio vil nemlig bli undersøkt nærmere i Sveits i morgen.

- Det ble en vanskelig kamp for oss, der de to skadene til Luis Garcia og Fabio Aurelio satte sitt preg på kamputviklingen. Vi gjorde ellers tre feil som kostet oss seieren, slår Benitez fast.

- Luis fikk problemer med nakken, og vi bestemte oss for at det var best å ta han av banen igjen. Fabio kjente noe i baksiden av leggen, og jeg tror hans skade er mer alvorlig enn den Luis har pådratt seg, sier manageren til liverpoolfc.tv.

- Sett under ett syntes jeg dette ble en typisk preseason-kamp, der vi brukte en blanding av senior- og juniorspillere. Jeg syntes Jermaine Pennant gjorde en bra jobb og spilte godt. Han viste hvilke kvaliteter han besitter.

Benitez hadde også noen trøstende ord å komme med til dagens store syndebukk, Jack Hobbs. 17-åringen gjorde feil på feil, og var direkte involvert i samtlige av baklengsmålene.

- Jeg sier alltid til en spiller som har gjort feil at han må jobbe hardere for å ta igjen for dette i neste kamp. Jeg vil trøste Jack. Han er en ung spiller som vil lære av dette.